Stabilizator napiecia TypeR Inazuma

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie!

A co sadzicie o tym ? Reklamowali to nawet w GT albo Auto Tuning Swiat.

Pozdrawiam
K

Niezależnie od tego jak długo byśmy sobie teoretyzowali, ostatecznym sprawdzianem skuteczności działania jakiegokolwiek "wynalazku" jest zrobienie SERII testów porównawczych przed i po zainstalowaniu i udokumentowaniu ich przez niezależne labolatorium. Z tego co wiem, to jedynie niektóre dodatki do olejów, jak Militec były tak badane. Jeśli więc sprzedawca takiego CUDA opiera się tylko na subiektywnych "testach" różnych gazet itp. to JA TEGO NIE KUPIĘ!!!
Pzdr.

Reklamować można wszystko, kwestia kasy w portfelu. Castrola SLX tez reklamowali...

to znowu reklamy jakis wynalazkow od razu kojarza mi sie jakies magnetyzery i takie tam rozne zbedne gadzety
TYPE-R jest wg. wystarczajaco "elastycznym" autkiem

Buhehee

Dobre Nadaje się to na prace magisterską - wpływ zmian napięcia zasilania komputera pokładowego na osiągi silnika

A jak są wachnięcia w sieci 220V to komp wolniej chodzi?

Pozdrawiam

Cytat:
2005-06-30 12:40:25, MisiekII pisze:
A jak są wachnięcia w sieci 220V to komp wolniej chodzi?

Nie, bo zasilacze sa stabilizowane...

Co za lipa !
Już bateria sama w sobie wycina skoki napięcia i zakłócenia.
Poza tym po co alternator się wyposaża w regulator napięcia ? żeby więcej kosztował.
A sterownik w aucie jest projektowany na jakiś tam zakres napięcia zasilającego więc takie ustrojstwo może przynieść tylko zerowy skutek
Chyba, że będzie zwarcie w tym pudełku to spięty bezpośrednio na baterii (+) i (-) dadzą piękny pożar