Maluch ROOKA - budowa rajdówki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
za waszym pozwoleniem, pozwole sobie w tym temacie zamieszczał fotki z budowy maluszka ROOKA, od A do Z.
Od destrukcji zielonego po ingerencje w granatowego heh.
PS: ma ktoś jakis serw by zamieszczac fotki?

https://imageshack.us/

null

na zachęte, zielonkawy na boku po uprzednim obcięciu dachu i wybebeszeniu, w sumie to nic że jak obciąłem dach na słupkach to sie złamał na progach zaraz pod zawiasami , reszta fotek jutro jak sie odeśpie, fotki dzięki uprzejmości layera ( chyba będe musiał coś dorzucić do składek )

reszta zdjęć malucha przeznaczona do odzysku części i zezłomowania, prócz oczywiście podłogi bagażnika z numerami która sie przyda do niebieskiego by nie latać z papierami z przerejestrowaniem

Arti w tym zielonym obetnij podłoge do końca i będzie fajna kanapa do picia browarów w garażu

A tak na poważnie, to czekam na dalsze foty, jak już działasz z granatowym

Ciekawe czy Aro zagląda czasami na forum...

Cytat:
Arti w tym zielonym obetnij podłoge do końca i będzie fajna kanapa do picia browarów w garażu

Z tą kanapa to niezły pomysł

A co do auta to jeśli Ty go Arti robisz to można byc spokojnym. Szybkiego zakończenia prac bez komplikacji!!

witam ja swojego poprzedniego tez tak pocieolem i duzo czesci wyladowalo w moim aktualnym bolidzie ale niestety tego nie fotografowalem...

dla zainteresowanych moimi wiecznymi pomysłami które w końcu zrealizuje, przedstawiam skróconą przednią belke nad resor o około 2,5 cm która da....... zobaczymy ale jestem nastawiony bardzo pozytywnie

aha, a tak na chwile obecną wygląda maluch dawca dla bolida ROOKA
PS: w tle mój nowy nabytek rodzinny

Zmniejsz troche fotki i dawaj enter miedzy linkami do fotek, bo tak to sie nie da ogladac