[125]chce się pochwalić

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam Zdjęcia swojego fiata ale niebardzo wiem jak je tu wstawić moze ktoś pomoże?

wysli je na eze@interia.pl wrzuce Ci je na serwer, zobaczymy tego przyszlego najpiekniejszego kanta w Polsce ;|

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-06-27 18:59:15 ]

Cytat:
2005-06-27 18:47:11, andrzse pisze:
mam Zdjęcia swojego fiata ale niebardzo wiem jak je tu wstawić moze ktoś pomoże?

Moze w profil wrzucic 5 fotek lub tu masz dormowy serwer: SERWER

1. Rejestracja mało Łódzka mi sie wydaje
2. Wyjeb te czerwone elementy i wstaw oryginalne.

[ wiadomość edytowana przez: stasiu dnia 2005-06-27 20:22:54 ]

no dokladnie jak stasiu pisze, plus jeszcze podkowa i pasek antistatic

no musze przyznac ze calkiem przyjemna furka
tylko ta podkowa mi jakos nie lezy... i czerwone wstawki na konsoli, mieszek moze zostac

radyjko siakies takie tjuningowe nawet jest

podkowa była jak go kupiłem i boję się ją zdjąć zeby niezaczoł się sypać a czerowone elemęty też były tylko ze pomarańczowe a ja je przemalowałem

o to bedzie z tego wypierdalaczjuz to widze-za malo dodatkow czerwonych a jak podkowy to ja bym od razu 4 dal" na kazde kolko a co...

nie pasuja mi:

czerwone wstawki w srodku
progi malowane na czarno
koncowka wydechu (moim zdaniem zbyt ordynarna do kanta).

pozatym zadbany kanciak

Cytat:
2005-06-27 21:12:07, Krupek pisze:
o to bedzie z tego wypierdalaczjuz to widze-za malo dodatkow czerwonych a jak podkowy to ja bym od razu 4 dal" na kazde kolko a co...

No i co sie chłopaka czepiasz?????? ty od razu taki oldschoolowy madafucker byłes..... chyba napisał ze juz były jak kupił, Moze z czasem wyrobi sie i zacznie widziec co jest tuningiem a co wiochą, chyba ze spotka wiecej takich jak ty to moze sie zniecheci. Daj sobie na looz.

Fiacina przedstawia sie wizualnie jako dobry materiał do zbudowania czegoś fajnego. Byle bys nie skonczył tylko na pisaniu. Na początek ściagnij podkowe, i wymien te czerwone wstawki na seryjne.

Cytat:
2005-06-27 22:51:04, Rino125p pisze:
No i co sie chłopaka czepiasz?????? ty od razu taki oldschoolowy madafucker byłes..... chyba napisał ze juz były jak kupił, Moze z czasem wyrobi sie i zacznie widziec co jest tuningiem a co wiochą, chyba ze spotka wiecej takich jak ty to moze sie zniecheci. Daj sobie na looz. Fiacina przedstawia sie wizualnie jako dobry materiał do zbudowania czegoś fajnego. Byle bys nie skonczył tylko na pisaniu. Na początek ściagnij podkowe, i wymien te czerwone wstawki na seryjne.

I zmien wydech

bo chlopaczek do poczatku jak sie pojawil to zaczal mnie denerwowac swoja osoba i wymyslnymi pomyslami,wiec mam juz pewna niechec do tego osobnika...

Cytat:
2005-06-27 23:14:59, Krupek pisze:
bo chlopaczek do poczatku jak sie pojawil to zaczal mnie denerwowac swoja osoba i wymyslnymi pomyslami,wiec mam juz pewna niechec do tego osobnika...

Twoje pomysły były za to rewelacyjne...same oh i ah

[ wiadomość edytowana przez: Koniu dnia 2005-06-27 23:19:09 ]

Cytat:
2005-06-27 22:51:04, Rino125p pisze:
No i co sie chłopaka czepiasz?????? ty od razu taki oldschoolowy madafucker byłes..... chyba napisał ze juz były jak kupił, Moze z czasem wyrobi sie i zacznie widziec co jest tuningiem a co wiochą, chyba ze spotka wiecej takich jak ty to moze sie zniecheci. Daj sobie na looz. Fiacina przedstawia sie wizualnie jako dobry materiał do zbudowania czegoś fajnego. Byle bys nie skonczył tylko na pisaniu. Na początek ściagnij podkowe, i wymien te czerwone wstawki na seryjne.

Rino jak mam byc szczery to pqatrzac na pierwsze przeróbki 2 lata temu krupka a te to stwierdzam że Krupek w 2 lata zrobił super Auto pomimo ze to nie klasyk.
Natomiast tutaj bedzie potrzebne kilka lat wiecej neistety.....

Boisz sie o podkowe to schowaj ja do bagaznika i po problemie tez bedzie ja widac.

luz dziewczyny!
dajcie sobie spokoj...
to jest post do komentowania auta a nie do jechania po sobie...
znowu sie zaczyna?
po co?

oo,następny nierdzewny

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ładny pomarańcz, ale do oryginalności go, IMHO!

Tak jak poprzednicy - zmien wydech, czerwone elementy i podkowe z ktorej sie szczescie wylewa Poza tym fajny kant - zadbany i w "ladnym" stanie
Cytat:
2005-06-27 23:14:59, Krupek pisze:

Ty mnie tez denerwujesz od poczatku kiedy zobaczylem Twoje posty/Twojego kanta i tez mam do Ciebie niechec - ale staram sie to zachowac dla siebie. No od czasu kiedy majac fiata jakiego masz czepiasz sie innych

Ładny pomarańczowy , niezardzewiały powóz... Wszystko będzie piknie , tylko wywal te czerwone tjuninki ze środka i ten futerał z kierownicy , jeśli nie chcesz , żeby Ci się wyślizgnęła na winklu , zostaw go sobie , przyda Ci się , jak będziesz grzebał przy aucie , to sobie założysz , żeby nie upierdzielić kiery łapami w smarze...
A tak ogólnie to ciekawe jak ten wydech brzmi , bo wcale taki ordynarny nie jest... mam prawie identyczny
Ładny jest , nie zepsuj go !!! Pozdro . Piotrek.