| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
croma1 (S) Gas Tuner FORD FOCUS C-MAX, SA ... jastrzębie zdrój | 2005-07-08 07:28:16 witam.
Możesz 2 i 4 generacji ale jeśli się pytasz o najlepszą to polecam z tryskiem gazu 4 generacji. |
kisztan LPG User Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-08 09:27:35 Wszystko zależy ile masz gotówki.
Ja raczej do autka wartego ok. 10.000zeta nie zakładałbym instalki 4 generacji. Raczej coś z 2. Polecam LOVATO z komputerkiem AL-700 i butla w koło. |
kisztan LPG User Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-08 12:45:27
Bardzo duzo zależy też od instalatora. Nieumiejętny montaż może w dużym stoniu pogorszyć przyjemność z jazdy. Popytaj w swojej okolicy o dobry zakład. Czsami lepiej zapłacić 200zł więcej i mieć dobrze zainstalowany Gass z prawidłowo wyregulowanym kompem, niż zaoszczędzić i później się wk@@@@@ I nie słuchaj bajek, że Gass to zło, że czasami może zaświecić sie kontrolka "serwisu" na desce, że gass przymula itd, itp... Pamiętaj 60% zależy od montażu, a 40 od instalki. Ot taie jest moje zdanie. Życzę powodzenia z jazdy na gasssssssssie. |
maristez Opel Omega B x20xev Żary | 2005-07-09 09:58:32 popieram przedmówce. ja osobiscie zalozylem gas sekwencyjny i zaplacilem 3500 zł ale znam ludkow co maja 2 gen zalozona i smigaja z powodzeniem. jedz do najlepszego goscia i zalz sobie 2 generacje. a jak masz kase to zaluz sekwencje... mi zakladal paprak i w sumie jakos to chodzi ale zapala mi sie kontrolka czasasmi od silnika - on to tłumaczy za niska dawka gazu... fakt ze pali gazu tyle co beny.. pozdrawiam |
omegafan Omega włocławek | 2005-07-09 11:01:59
..nie ma co oszczędzać bo potem ciągle problemy i milion postów na tym forum ...................................i o instalce nie bedziesz wiedział,tylko wymiana części eksploatacyjnych
pozdrawiam |
DS Opel / Omega Be IV | 2005-07-09 19:24:18 wszystko zależy ile km robisz, jeżeli dużo to warto zainwestować w sekwencję. Mniej problemów i osiągi autka nie spadają |