Wrocław !! Rally

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czesc , sa jacys tutaj rajdowcy z wrocka?? wlasnie sie tam przeprowadzam i szukam kogos aby od czasu do czasu miec z kim polatac

Ja własnie zaczynam całą zabawe moze do twojej przeprowadzki sie naucze a moze Ty mnie czegos nauczysz

oo fajnie ze ktos odpisal odezwij sie na gg 854382

No to jak już się przeprowadzisz, pojedziesz kilka razy na jakieś KJSy to z pewnością poznasz troszq tutejszych ścigantów. Tylko uwazaj, bi chłopaki reprezentują naprawde wysoki poziom

szczególnie po Komandosie;p

wysoki... jak wszedzie sa dobrzy i ci slabsi... z tego co wiem jak przyjezdzaja od was do nas na KJS to dostaja baty :]

aa slyszałem cos ze marne macie te KJS :]

No takiego szutru jak w Jeleniej to chyba nie znajdziesz?
PS dzisiaj jest KJS organizowany przez AK Walbrzyski organizowany w Gluszycy wie ktos cos moze z wroclawia ktos
startuje?

Cytat:
2005-07-09 14:43:27, Adam_rally pisze:
wysoki... jak wszedzie sa dobrzy i ci slabsi... z tego co wiem jak przyjezdzaja od was do nas na KJS to dostaja baty :]

haha, a znasz nazwisko Pawla Danysa? Maluchem wygral generalke w Opolu i w Jeleniej Gorze, to wyniki z kilku ostatnich miesiecy. U nas kjsy to nie amatorki

Cytat:
2005-07-08 23:19:20, Adam_rally pisze:
czesc , sa jacys tutaj rajdowcy z wrocka?? wlasnie sie tam przeprowadzam i szukam kogos aby od czasu do czasu miec z kim polatac

A no są - i to dość aktywni w rajdach (właściwie to mój brat) - hehe.
Ja bywam w środy na spotach połączonych PTK, SQAD i paru innych pod na parkingu pod Pocztą Polsą.
Przyjeżdzam błękitną Xsarą albo rajdowym CCS.

wojtas no tak zapomnialem ze we wrocławiu sa tylko zawodowcy i sa najlepsi... hehe . Bawi mnie takie cos... nie robcie z wrocka Bog wie co bo jak wczesniej napisalem sa rozni kierowcy. Od nas tez wielokrottnie ktos zdobyłwał rozne miszczostwa np Asterix po całej polsce jezdzi i jakos przez to nie urosłem... Przestancie sie przechwalac kims tylko pokazcie jak sami jezdzicie.

TomcatT4 nie wiem jak u was ale u nas tuningowcy dumaja nad autami i podziwiaja nowe blu zarówki w swoich autach ;p mnie taka forma zabawy nie bawi , wole aktywnie spedzac czas np na szuterkach :] wogole macie jakies ciekawe drogi bezodpałowe ??

Nikt tu z wrocka boga nie robi. Są lepsi i gorsi jak wszędzie. A ten wasz asterix, faktycznie jeździ chłopak dużo. Ale my i tak mamy niedoszłego mistrza świata, pierwszego polaka w teamie fabrycznym, który realizuje się w PPZM obecnie.........chyba wszyscy wiedzą o kim mowa

ta... ja mam latlerka ktory odgryza głowy jednym kesem

Cytat:
chyba wszyscy wiedzą o kim mowa

chyba jednak nie wszyscy

Cytat:
ta... ja mam latlerka ktory odgryza głowy jednym kesem

Cytat:
chyba jednak nie wszyscy

Cytat:
2005-07-09 20:03:08, Tomas128 pisze:
chyba jednak nie wszyscy

To ci podpowiem. Na imie ma tak samo jak ty i ja

mega wypasiony tomcio kuchar

No panowie wara od Qchara w tamtym sezonie na polskim by mi jego karolcia najebala bo powiedzialem ze Qchar nie zyje w klasyfikacji

"Leszek Kuchar" kiedys na zakonczeniu sezonu ktos go tak nazwal nie znam osobiscie ale fajnie jezdzi...