MotoNews.pl

To juz jest koniec.....

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
.... nie ma juz nic ....
Polonez zmenill wlasciciela , juz nic nie łaczy mnie z klubem ...
oby służyl dobrze nastepcy i sie dobrze sprawował ...

Narazie , moze jeszcze się kiedyś odezwe ....

no to nara!!!
a ja nie mam poldka , ale wciaz laczy mnie wiele z klubem, i lubie tu przebywac, tu jest taki zajebisty klimat jakiego nie ma w zadnym innym klubie
pozdrowka dla wszystkich

Cytat:
2003-03-16 15:27:59, Olaf pisze:
juz nic nie łaczy mnie z klubem ...

A więź duchowa

No trzymaj sie Olaf. Kiedys sie mozesz odezwac.

Cytat:
.... nie ma juz nic ....
, juz nic nie łaczy mnie z klubem ...

Olaf i ty tak mogłeś napisać, klawiatura na to pozwoliła (myślałem iz jesteśmy kumplami) szkoda.

Cytat:

SHIT

Cytat:
2003-03-16 15:59:39, danield pisze:
Cytat:
juz nic nie łaczy mnie z klubem ...

A więź duchowa

No właśnie?!

A tak z ciekawosći za ile poszedł?

Cytat:
2003-03-16 20:08:13, SCHIL pisze:
Cytat:
.... nie ma juz nic ....

Olaf i ty tak mogłeś napisać, klawiatura na to pozwoliła (myślałem iz jesteśmy kumplami) szkoda.

Ja sie nie wypowiem, bo znowu ktos napisze, o mnie, że wyrażam się językiem pozaparlamentarnym, i że staremu klubowiczowi FSO AK nie wypada itd.

no comments

Nie to , że kogoś chciałem obrazic , w żadnym wypadku ..... Porpostu taka jest prawda , pojechała sobie już i tyle .
Poldek poszedl za małe pieniądze 700pln ale nikt go niechciał kupić ze "znajomych" wiec gdy się zglosił klijent srzedalem , jest on zadowolony ....
Teraz jak nie mam poloneza i patrze sobie z marzeniem na inne samochody , dopiero teraz dostrzegam wszystkie mankamenty jakie ma to cudo techniki , nie oszukujmy sie . Polonez ma duzo zalet ale niestety wiecej mankamentów ... wkoncu technologia z lat , no wlasnie z dawnych lat , ale nie przesadzajmy . Jest to tami pojazd , w miare wygodny , tani ( nie dokonca ) w eksploatacji i cóż więcej można powiedzieć .....
Narazie , trzymajcie się mocno , bede wpadać od czasu do czasu , może coś wyskrobie ... Narazie , pozdrawiam wszystkich ( z wyjątkiem ) ...

no comments

Ni bętę tworzył kolejnego tasiemca, więc dorzucę się do kolegów i powiem
NO COMMENTS

nio i moj poldus tez juz nie jest w moich rekach.zal az d... sciska tyle pracy w niego wlozylem.byl jak ideał.ale coz takie zycie co zrobic.wspominam go codzienie i to w samych superlatywach nigdy mnie nie zawiodl zawsze byl na moje zawolanie.nie ma jak oddane z dusza autka czyli nasze wozy FSO pozdrawiam.

A czemu sprzedałeś?

Cytat:
2005-05-01 09:46:53, MichalSW pisze:
A czemu sprzedałeś?

Znając życie --> $$ szkoda ale taki los....

Zauwazam taka zaleznosc, ze sporo osob, ktore jezdzily poldkami, po dorwaniu jakiejs gotowki kupuja stare BMW Niech im dobrze sluzy

Cytat:
2005-05-01 11:53:16, Piotrek_86 pisze:
Zauwazam taka zaleznosc, ze sporo osob, ktore jezdzily poldkami, po dorwaniu jakiejs gotowki kupuja stare BMW Niech im dobrze sluzy

Bo jesli jestes drajwerem z jajem, to bardzo ale to bardzo sobie cenisz RWD... a ze z tylnionapedowek sa DF-y, MB, oraz BMW, to rozbijajac sie pomiedzy checia zmiany na cos lepszego, a zasobnoscia portfela zostaje jedynie "nieszczesne" smiglo na masce....

Cytat:
2005-05-01 11:57:25, robreg pisze:
Bo jesli jestes drajwerem z jajem, to bardzo ale to bardzo sobie cenisz RWD... a ze z tylnionapedowek sa DF-y, MB, oraz BMW, to rozbijajac sie pomiedzy checia zmiany na cos lepszego, a zasobnoscia portfela zostaje jedynie "nieszczesne" smiglo na masce....

Kupno śmigła to raczej objaw sporej krótkowzroczności (jeśli chodzi o $$$).

Bmw to fajne autka.Szkoda ,że czasem śmigaja nimi straszne bezmóżgi z ABS-em.(Absolunty Brak Szyi)