| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-02-20 22:11:42 Zmienilem sobie glosniki z tylu... Niby nic nadzwyczajnego. Wlozylem lepsze, mocniejsze glosniki. Tak poprostu. Gra swietnie.
Zrobilem to w zeszly piatek. W sobote i niedziele opijalem zmiane W poniedzialek odpalilem bryke i jazda. Ale cos nie tak... wolne obroty ok 1500obr/min... nie odcina paliwa przy zdjeciu nogi z gazu, bryka jakas mulowata. Nie mialem czasu na wizyte u mechanika wiec jezdzilem tak do dzisiaj. Zuzycie paliwa ok. 25 l/100km. Kosmos... Dzisiaj wracalem wqrwiony z firmy i wylaczylem CD (co mi sie nigdy nie zdarza ) bo mnie muza do szalu doprowadzala. I qrwa samochod sie naprawil !! Obroty w normie, odcina paliwo, ducha ma jak dawniej. Zwariowalem. Wlaczam spowrotem CD - wariactwo... jezdzilem jak pojebany... przez pol godziny wlaczajac i wylaczajac CD. Na wylaczonym jest OK na wlaczonym KOSMOS !! O co tu qrwa chodzi ?? |
regan senior Poznan | 2003-02-20 23:07:26 moze to jakis znak? moze masz sluchac muzyki silnika? albo moze musisz uwazac bo moglbys nie uslyszec karetki? a tak powaznie to moze jakies interferencje na komputer ida? ale chyba faktycznie to jakies czary i wtedy najlepiej wywalic instalacje audio i zrobic ja jeszcze raz.... |
Kartos HONDA CRV Zielonka | 2003-02-21 09:31:58 Ciekawe zjawisko. Moj tez ma czasem za duze obroty na biegu jalowym, ale niestety wylaczenie radia nie pomaga. |
Gomall Vauxhall Omega West Lothian | 2003-02-21 09:44:37 A już miałem wymieniać głośniki. Brrr... |
PawelD DEADSOUL B FL sedan Wroclaw | 2003-02-21 12:36:45 Proponuję zmierzyć napięcie na zaciskach akumulatora przy załączonym silniku przy włączonym i wyłączonym CD. |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-02-22 19:22:34 jak to powiedział PawelD prawdopodobnie brakuje ci fazy drogi kolego.przy odpalonym sprzecie masz bardzo duże spadki napięcia. (chyba)
a swoją drogą też bym się wściekł na takie obiawy. Dramar do twojego sprzetu trza drugi akumulator i to żelowy. pozd. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-02-25 23:19:28 Cze Dramar ale dramat, hehehehe sorry, ale mimo wspólczucia nie mogę się powstrzymać od śmiechu. Bierzesz panienke do fury, walisz 180, potem puszczasz music i fura daje ciała zamiast panny, hihihihi.
Tak na serio, wydaje mis się, że przy montażu mogłeś zamienić coś z masą i pompa mie pracuje jak należy. Odłącz nowe paczki i sprawdź. Jeśli będzie ok to jesteś w domu. Powodzenia Janusz |
DrA eS ... | 2003-02-26 00:01:35 Hahaha... Dupeczki juz niestety przestalem wozic. Taka jedna mi nie pozwala Witaj Janusz !! Gdzie przepadles na tyle czasu ?? Problem rozwiazany... Zalozylem kondensator. Jak Prezesi sugerowali niedobory FAZY wystepowaly. Przy okazji... zalozylem klocki hamulcowe Lucas. Przejechalem od tego dnia ok 3500km. Klockow NIE MA !! To tak na wypadek jakby ktos planowal montaz takowych |
regan senior Poznan | 2003-02-26 19:32:03 no lucasy to dobre klocki.... potwierdzają to wlasnie takie doświadczenia... ja też to przeżylem i wiem jaki to szok.... |
totr V8/C200 łódż/belfast | 2003-02-26 22:53:49 i znowu nasi górą !!!!!!!
jednak FAZA , czasem warto coś wiedzieć. Dramar ja posuwam na klockach firmy ABS i są godne polecenia. pozd. |
DrA eS ... | 2003-02-26 23:20:08 A ja zaczynam przyjazn z klocuszkami OMP... Podobno The Best !! Zobaczymy. |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-02-28 18:33:10 Cześć Dramarciu,
ożyłem nieco i będę znowu zrzędzić. Klocki dla prawdziwego omesiarza zbytek ponieważ jeździec BESTII nie zdejmuje nogi z gazu i geniuszem swoim unika hamowania. DOPUSZCZA SIĘ UŻYWANIE HAMULCÓW CELEM POBRANIA POLIWA, PANIENKI, ŻONY ( SZANUJĄCEJ BESTIĘ OCZYWIŚCIE), dziecka oraz w przypadku spotkania z innym właścicielem tego super auta Pozdrawiam, Janusz |