GRiLL u ADaMa i wrazenia po...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej W imieniu Adama--->Lamy (brata Szymka--->Okrotnika)
(z powodow niezaleznych od Niego) ZAPRASZAM na GRILLA, ktory odbedzie sie w SOBOTE 23.07.2005 GRILL odbedzie sie na Jego podworku... jesli ktos nie wie gdzie to jest to na pewno wczesniej wszyscy gdzies sie spotkaja... trzeba tylko to wszystko ustalic... oczywiscie jak to zwykle bywa na wiekszych imprezkach sa skladki... (15,-) kase wplacajcie do Adama... (CityPark) bedzie w srode albo w czwartek nie bardzo zapamietalam hehe ale na pewno Go znajdziecie!!!

ps. dziewczyny wstepy za FREE

ZAPRASZAM ---> imprezka bedzie na pewno niezla kto byl u Kosy i Szymka na pewno nie zalowal... wiec nic tylko WBIJAJC Wieczor na pewno niezapomniany

to chyba tyle wiec koncze...

[ wiadomość edytowana przez: NiuSia dnia 2005-07-19 12:36:55 ]

Adam mowi ze 8 flaszek juz jest, takze dokupicie i zycie jak w Madrycie . Ja zmykam w piatek na mazury takze zycze milej zabawy i czekam na fotki strzaleczka

Ja chyba nie będe na grylu ale życze miłej zabawy !!

Będe nom będe!!!

[ wiadomość edytowana przez: MaCa dnia 2005-07-19 16:02:33 ]

Ja odpadam.
po 6 dniach opeiprzania chłopaków i pogananiu ich nei bede miałsiły Zartuje po prostu po pracy nie bede miał zbytnio siły pozdro.

Idzie ktoś na tego gryla czy tlko Adam, Agata i Maca ??

Rzeszowiak a skad wiesz ze ja ide?

Nie wiem przypuszczam! To jak nie idziesz to są już nawet aż 2 osoby

Rzeszowiak a co Ci do tego kto idzie czy nie idzie lub ile bedzie osób??? Z tego co muwiłeś to Ciebie i tak tam nie będzie!!!!!!!

Z tego co wiem to miał być gril klubowy a tu patrze i niewidze nikogo z klubu na tym grylu ??

Ja w poście Agaty nie widze nic że to grill klubowy... to jest poprostu grill

Dobra koniec dyskusji!!!!!!!!!!

Adam mówił że to bedzie gril klubowy a jak to nie gryl klobowy to flaszke nie bedzie bo to miało iśc na grylka klubowego także po kłopocie!!

bo jak sama nazwa mówi Grill klubowy organizuje klub i klubowicze.
A nie o tak rzucony temat kiedy itp.
Nei kazdy ma czas pozdro.

Rzeszowiak a Ty dalej o tych flaszkach

Temat przenioslem, bo na dzial zloty/imprezy nie zasluguje. Tutaj mozecie sobie do woli poplumkac o tym kto ile jakie flaszki. Ostrzegam, ze bede zawsze tak robil, jesli polowa postow bedzie bezcelowych i nie na temat. Pozdrawiam