To i ja fotki pokaze...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem nowy w klubie. . .

1998 Nissan Maxima.
Kilka modyfikacji ale nic specjalnego.

Fotek nowych to za bardzo nie mam ale samochod mniej wiecej tak samo sie trzyma.

Planowalem sprzedac ale sie rozmyslilem i za 2 miesiace bedzie samochod w polsce.

No bryka ładna tylko szkoda ze automat

Lepszy taki automat niż żaden. Brałbym go od ręki.

Cytat:
2005-06-26 18:36:05, Sami pisze:
Jestem nowy w klubie. . .

No chybanie w ,,klubie " a na forum Klubu...

Juz pisalem o autku . Radyjko ktore w koncu masz wpakowane? Sa na fotkach 2 rozne, chyba Clarion i jakies 2Din .

Radyjko mam Eclipse CD5444.
To 2Din to bylo Pioneer'a ale sprzedalem.

Nom samopchodzik jak na amerykańskie wydanie to tradycje wszystko na full zeby w polsce tak było wszystko okej gdyby byłjeszcze na manualu a takto automatic ;P to ta lipa nic ale autko prezentuje sie fajnie

------------------------------------
alfa racing -> i lost my car

Szymus z tym to roznie bywa. Ja jestem tez za wajchowaniem i innego wyjscia nie widze, ale... Wiekszosc znajomych ktorzy przesiedli sie z manual na auto mowia ze nigdy juz nie wroca do manualu. Chwala sobie cala geba i trzymaja przy tym, wiec cos w tym musi byc. Pamietac trzeba ze automat automatowi nie jest rowny, sa juz sekwencje, podtrzymujace obroty przy redukcjach i inne bajerki... Napewno wygodniej, w korkach sie czlowiek nie nameczy, a czy lepiej?? To juz osobista sprawa kazdego .

Pozdrawiam

wiesz zgadzam sie z toba dobrze jak kto woli ale w stanch np. jest w 100% lepiej automat bo kto ci bedzie na światłąch bigi zmieniałą to sa amerykańc ani zawsze i tylko relaxik i full wypas pod czas jazdy i choić na to nazekaja . Manual to manual zgadza sie też podtrzymywanie obrotó juz nawet na wyższa sklae z 3 na 2 nieraz kompresja ze koła blokuje tyle i fajnei jest a wes w automatiku tez mozna przytrzymywać oboroty z tym ze naprawa takiej skkrzyni kosztuje grubo ponad zeby nie skłamać 2 tysiace

-------------------------------------
alfa racing - > i lost my car

paowie nazekacie ze automat
a pamietacie an 1/4 mili u nas przyjechała z rzeszwa audi rs6 w automacie i jak to jezdziło i tez automat wiec nie ma co nazekac obiezdzało to równo przeciwników wiec moze automat to nic złego

Krzys nikt nie narzeka, przynajmniej nie powinien, bo nikt z nas go nie ma . Proste. Jesli chodzi o to audi to nic nie pokazalo, ponizej seryjnych wynikow .

Pozdrawiam , temat jest o autku Samiego, a nie o automatach .

właśnie znalazłem osiągi twojej Maximy DANE szczerze to mimo dużej wagi to spodziewałem sie czegoś lepszego. ale jak się nie ma czego się lubi to się lubi co się ma. jakoś tak to się mówi

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-30 00:07:03 ]

Cytat:
2005-06-29 11:49:18, GEOO pisze:
paowie nazekacie ze automat a pamietacie an 1/4 mili u nas przyjechała z rzeszwa audi rs6 w automacie i jak to jezdziło i tez automat wiec nie ma co nazekac obiezdzało to równo przeciwników wiec moze automat to nic złego

wiesz raczej jego automat nie objezdzal innych ale ilosc konie 550

Cytat:
2005-06-30 00:05:15, Grochu15 pisze:
właśnie znalazłem osiągi twojej Maximy DANE szczerze to mimo dużej wagi to spodziewałem sie czegoś lepszego. ale jak się nie ma czego się lubi to się lubi co się ma. jakoś tak to się mówi [ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-30 00:07:03 ]

Ja nie mam silnika QX - osiagi mojej sa troszke lepsze... ale samochod jest duzy takze spodziewac za duzo sie nie ma co...
Ja na G-Tech'u mialem 6.9 do setki ale kto to wie na ile to jest dokladne...
normalnie to chyba 7.1-7.3 do setki

Cytat:
2005-07-04 19:31:22, Sami pisze:
Ja nie mam silnika QX - osiagi mojej sa troszke lepsze... ale samochod jest duzy takze spodziewac za duzo sie nie ma co... Ja na G-Tech'u mialem 6.9 do setki ale kto to wie na ile to jest dokladne... normalnie to chyba 7.1-7.3 do setki

to świetny wynik . jak na limuzyne o takich gabarytach to osiągi godne pozazdroszczenia.

co tu duzo mówic furka mi sie bardzo podoba jest full wypass pozdor dla własciciela tej furki