Co sądzicie o sprężybkach firmy cobra

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie mamokazyjnie do kupienia

Nie wiem jaka to okazja, ale ja do siebie zamówiłem w firmie Pospring (ktoś ją reklamował jakiś czas temu w innym poście) za mniej niż 400pln. Obniżone wg. moich wytycznych i usztywnione. Trochę się z nimi męczyli (3 razy poprawiali ), ale było to w ramach gwarancji i oprócz strat w psychice, kasy mi nie ubyło. Sprężynki wyglądają porządnie i jeździ się na nich dobrze. Więc mogę polecić. Progresywnych nie lubię, a Cobra do takowych chyba należy, więc coż mogę dodać...

Już wiem, o czym zapomniałem. Cobry nie znam więc nic o niej powiedzieć nie mogę

[ wiadomość edytowana przez: PJB dnia 2005-06-30 00:32:04 ]

mam cobry -40mm jak narazie jestem bardzo zadowolony oczywiscie contra seria jak zawsze slychac za i przeciw ale to jest znamienne dla kazdego tematu

sluchajcie bylem wczorja na zlomie i tak sobie mysle zbey walnac sprezynki od innego autka
mialem taki bajer w malcu ( wiem ze to nie to samo) ale jak sie wie sr. sprezynki tomozna cos dopasowac od ciezszego autka, musze sobie zmierzyc srednice i wyoskoc i wtedy bede szukal, dam znac jaki efekt bo na nowe sportowe niemam kasy,

ps. musze wymienic amorkiz przodu (co radzicei i za ile)