| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-30 20:32:20 Sciagnijcie - bez rewelacji oczywiscie bo to 1szy raz ale mozna obejrzec jako tako.
Obraz od zooma , taza chyba i mojej dziewczyny ... Pozdrawiam iczekam na komentarze. [ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-30 20:45:24 ] |
Stecyk User Stalowa Wola City | 2005-06-30 20:40:05 hmm nie ze cie krytykuje czu czu ale mi ten link nie dziala |
Grochu15 User Rover 416 Nisko | 2005-06-30 20:41:19 mi też nie działa. juz grzeje laki aby go ściągnąc zobaczymy co nasz Admin potrafi |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-30 20:45:40 juz działa hehe |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-06-30 20:47:06 Troszke malo zgrania z muzyka, zwlaszcza jesli chodzi o przejscia, na koncu fotki powinny byc dopasowane do uderzen, no i koncowka... bez koncowki . Jesli chodzi o klip to dobrze by bylo na poczatku jakos zaprezentowac autko, przynajmniej obleciec z kamera dookola, a pozniej dopiero material z jazd. No i jeszcze troszku do pixeli mozna sie poczepiac, ale ogolnie jak na pierwszy raz mysle ze na 3 zaliczyles .
Pozdrawiam |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-30 20:54:50 Hmm gallus nei mam oprogramowania do tego zoom obiecał mi podrzucic plytke to wtedysie zgra !!!!!
Robilem to chyba drugim programem po windows movie maker hehe.. wiec bez bajerów... |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-06-30 21:39:50 Grochu zastanow sie troszke. Czu chcial zeby komentowac i to tez zrobilem, napisalem wydaje mi sie prawde i czu cza to nie powinno urazic i tego nie zrobilo. Sam napisales ze twoim zdaniem muzyka do bani wiec nie zaprzeczaj sam sobie, mowiac zebym sie nie czepial . No to tyle. Jak cos to na priv, nie robmy tu bajzlu .
Powodzenia Czu w przyszlych zabawach i czekamy na druga wersje z nowym softem . |
zoom User zoom zoom | 2005-06-30 22:13:29 HA ! Przypomnialy mi sie czasy.. kiedy napisalem pierwszego posta na KTSW i tytul brzmial bardzo podobnie "Kazdemu" sie moj klip podobal z wyjatkiem... kogo? Czucza
Wiec i ja napisze swoje zdanie (nie zebym sie odwdzieczał)
Klip jak klip.. mi sie nie podoba Wyglada jak zlepek roznych ujec wrzuconych jak badz.Muza ogolnie ujdzie.Mocne brzmienie pasuje do ostrej jazdy.
Ale jak na pierwsza produkcje to bedzie. Pozdr. |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-06-30 22:43:27 Zoom jako jedyny ma racje.
To jest zlepek róznych ujec - nei ma tu zadnego efektu z jakiegokolwiek programu ....... Chciałem po prostu zobaczyc jak to sie robi ale mysle ze stopniowo bede się piał do góry tylko do tego trzeba softu a emule nei daje tutaj rady nie działaja instalki. |
MAJER User MAZDA 323 GTX TURBO Stalowa Wola | 2005-06-30 22:54:45 podoba mi sieklipek ja ka na 1 raz to naprawde git .Ja tez własnie robie klipa z escorcikiem narazie taki sobie ale mam nadziej ze wyjdzie pozdro |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-01 12:21:51 Grochu mala prozba ... nie zmianiaj swojego komentarza po tym jak ja sie wypowiadam bezposrednio do tego co napisales... Calosc wtedy traci sens i lepiej zostawic to co bylo i dalej kontynuowac rozmowe .
Jesli chodzi o klip to wiadomo ze pierwszy raz i to co napisalem nie mialo na celu zniechecic czu cza . Mysle ze bylo to za szybko robione w jakims trefnym programie. Po zmianach napewno bedzie lepiej .
pozdrawiam |
CZUCZU (S) User Kia CEED KTSW MEMBER | 2005-07-04 15:16:44 Hehehehe.
Mam juz pomysł ale potrzeba do tego 2 ch aut i 4 osób i jeszcze ejdnej kamery . Bez tego troche lipa - cos sie wysymysli. |