Mój 1szy klip

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Sciagnijcie - bez rewelacji oczywiscie bo to 1szy raz ale mozna obejrzec jako tako.
Obraz od zooma , taza chyba i mojej dziewczyny ...

Pozdrawiam iczekam na komentarze.

[ wiadomość edytowana przez: CZUCZU dnia 2005-06-30 20:45:24 ]

hmm nie ze cie krytykuje czu czu ale mi ten link nie dziala

mi też nie działa. juz grzeje laki aby go ściągnąc zobaczymy co nasz Admin potrafi

juz działa hehe

Troszke malo zgrania z muzyka, zwlaszcza jesli chodzi o przejscia, na koncu fotki powinny byc dopasowane do uderzen, no i koncowka... bez koncowki . Jesli chodzi o klip to dobrze by bylo na poczatku jakos zaprezentowac autko, przynajmniej obleciec z kamera dookola, a pozniej dopiero material z jazd. No i jeszcze troszku do pixeli mozna sie poczepiac, ale ogolnie jak na pierwszy raz mysle ze na 3 zaliczyles .

Pozdrawiam

Hmm gallus nei mam oprogramowania do tego zoom obiecał mi podrzucic plytke to wtedysie zgra !!!!!
Robilem to chyba drugim programem po windows movie maker hehe.. wiec bez bajerów...

no więc
po pierwsze: klip bardzo fajny. . jak na pierwszy raz to Czuczowi wyszedł bardzo fajnie. no może jakość obrazu nie jest najlepsza ale nie przeszkadza mi to wogóle. jak ściągałem to nie spodziewałem sie klipa klasy Zooma.
po drugie: wszystko było by super gdyby nie muzyka. jest do bani. do takiego Maluszka Power powinna byc dynamiczna a zwłaszcza że klip zawiera ujęcia dynamiczne.
ale ogólnie Czuczu zdałeś egzamin na 4+. no naciągne na -5. ogólnie brawa

[ wiadomość edytowana przez: Grochu15 dnia 2005-06-30 21:53:01 ]

Grochu zastanow sie troszke. Czu chcial zeby komentowac i to tez zrobilem, napisalem wydaje mi sie prawde i czu cza to nie powinno urazic i tego nie zrobilo. Sam napisales ze twoim zdaniem muzyka do bani wiec nie zaprzeczaj sam sobie, mowiac zebym sie nie czepial . No to tyle. Jak cos to na priv, nie robmy tu bajzlu .

Powodzenia Czu w przyszlych zabawach i czekamy na druga wersje z nowym softem .

HA ! Przypomnialy mi sie czasy.. kiedy napisalem pierwszego posta na KTSW i tytul brzmial bardzo podobnie "Kazdemu" sie moj klip podobal z wyjatkiem... kogo? Czucza
Wiec i ja napisze swoje zdanie (nie zebym sie odwdzieczał)
Klip jak klip.. mi sie nie podoba Wyglada jak zlepek roznych ujec wrzuconych jak badz.Muza ogolnie ujdzie.Mocne brzmienie pasuje do ostrej jazdy.
Ale jak na pierwsza produkcje to bedzie.
Pozdr.

Zoom jako jedyny ma racje.
To jest zlepek róznych ujec - nei ma tu zadnego efektu z jakiegokolwiek programu .......
Chciałem po prostu zobaczyc jak to sie robi ale mysle ze stopniowo bede się piał do góry tylko do tego trzeba softu a emule nei daje tutaj rady nie działaja instalki.

podoba mi sieklipek ja ka na 1 raz to naprawde git .Ja tez własnie robie klipa z escorcikiem narazie taki sobie ale mam nadziej ze wyjdzie pozdro

CZUCZU gratulacje klip jak dla mnie jest super.... no oczywiscie na pierwszy raz. Niektórzy pewnie patrza na konkurencje >>>"ZOOM"<<< ale zobaczymy jak zrobisz kilka takich klipów i z profesionalnym programem jak on to napewno gały im wyjdą!! Mam nadzieje ze teraz zaczniemy ogladac i Twoje klipy a nie tylko ZOOM-a....

czuczu nawet w mowie maker mozna zrobic cos ciekawego ale do tego trzeba materialy skompletowac..... jeszcze troszke i zobaczycie sami pozdro
a jesli chodzi o klip to muzyka tez tworzy klimat i przylaczam sie do zastrzerzen gallusa ..... brak poczatku brak konca i brak autka tylko to jak jeździ ..... najpierw prezentacja , potem jakias spokojna jazda a nastepnie na rozwinieciu muzy mozesz zrobic jakies boczki i takie tam pierdolki .... ale ogolnie niezle jak na pierwszy raz ..... wazne ze probojesz .... wkoncu zoom tez kiedys zaczynal

Grochu mala prozba ... nie zmianiaj swojego komentarza po tym jak ja sie wypowiadam bezposrednio do tego co napisales... Calosc wtedy traci sens i lepiej zostawic to co bylo i dalej kontynuowac rozmowe .

Jesli chodzi o klip to wiadomo ze pierwszy raz i to co napisalem nie mialo na celu zniechecic czu cza . Mysle ze bylo to za szybko robione w jakims trefnym programie. Po zmianach napewno bedzie lepiej .

pozdrawiam

Fajne, kawał roboty, kręci się to wszystko w kupie, tak na 3+.

Uwagi konstruktywne:
Muzyka ok, tylko jakoś niezgrana z view. Może coś z ostrzejszym podkreśleniem elementów. Ciekaw jestem, jak by tu grała muzyka z Gladiatora, ewentualnie mały Ramstein
Co do klipu, to za mało samochodu, za dużo jazdy po torze. W dodatku w jednym miejscu sp.. zakręt (nawrotka zamiast wejście).
Klip jest za długi.

PS. Nie cierpię powtórzonych scen, jedna za drugą (jak coś widziałem to chyba starczy), mam opcję cofania.
T.

Hehehehe.
Mam juz pomysł ale potrzeba do tego 2 ch aut i 4 osób i jeszcze ejdnej kamery .
Bez tego troche lipa - cos sie wysymysli.