Rs2k vs rs2k f1 ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak się czasami rozpisujecie jaki to super jest f1, a tak własciwie to jaka jest różnica pomiędzy f1 a zwykłym RSem??
BTW:taka sama jak w sauberze a 2.0??

Mechanicznie to chyba to samo .... styling inny Ale szczerze powiem ze tak mi sie tylko wydaje glowy nie dam.

jakieś tam lepsze wyposarzenie, no i to że tego typu serię wypuścili tylko w 500 sztukach

F1 był ( jest) w nadwoziu MK7

chodziło mi o różnice natury mechanicznej bo z tego co poszukałem to jest to samo co zwykły rs??

F1 edition - seria limitowana do 500sztuk RS2k Mk7

W standardzie praktycznie pełen wypas łącznie z otwieranym elektrycznie dachem (klima była chyba opcją - chociaż nie spotkałem żadnego F1 bez niej), podgrzewaną przednią szybą, pełną elektryką itp. - kolor chyba tylko i wyłącznie granat metalik (a przynajmniej nie widziałem nigdy w innym kolorze)

Na progach nakładki z "karbonu", takie same nakładki na tunelu środkowym i plastiku przy zegarach. Na tunelu środkowym napis: limited edition Nr xxx/500

A tak BTW czym różni się wersja Sauber od zwykłego RS2k - tez tylko wyposażeniem? (no i paskiem z logo Sauber ), czy jeszcze czymś???

Cytat:
2005-06-29 09:24:37, MAG pisze:
F1 edition - seria limitowana do 500sztuk RS2k Mk7 W standardzie praktycznie pełen wypas łącznie z otwieranym elektrycznie dachem (klima była chyba opcją - chociaż nie spotkałem żadnego F1 bez niej), podgrzewaną przednią szybą, pełną elektryką itp. - kolor chyba tylko i wyłącznie granat metalik (a przynajmniej nie widziałem nigdy w innym kolorze) Na progach nakładki z "karbonu", takie same nakładki na tunelu środkowym i plastiku przy zegarach. Na tunelu środkowym napis: limited edition Nr xxx/500 A tak BTW czym różni się wersja Sauber od zwykłego RS2k - tez tylko wyposażeniem? (no i paskiem z logo Sauber ), czy jeszcze czymś???

dzienks za wyczerpującą odpowiedz dot f1 natomiast jeżeli chodzi o saubera to różne mity na ten temat słyszałem, głównie od jednego jegomościa z wawy który takowego posiada i nasłuchałem się że poza pięknym napisem na boku to auto ma pono 203 kuce, zatkało mnie ale sprawa się wyjasniła (kilkunastokrotnie) na prostej. te 203 konie to niezła bajka albo ja mam pod maską 250 kucy bo ten niby super sauber za każdym razem dostawał niemiłosiernie od mojego zwykłego rsa

Cytat:
2005-06-29 23:36:33, eres pisze:
od mojego zwykłego rsa

tia zwykłego...

Z tego co ja wiem to Sauber opiera sie tak jak F1 na dodatkach dedykowanych przez firme Sauber i na tym różnice się koncza nawet anglicy nie rozpisuja sie w tym temacie.

F1 ma 155 KM i pare bajerów stylizacyjnych. Były F1 i F1 HHF. A o Sauberze nic nie czytałem, to nie wiem.

Cytat:
2005-07-02 04:14:43, WilK pisze:
F1 ma 155 KM i pare bajerów stylizacyjnych. Były F1 i F1 HHF. A o Sauberze nic nie czytałem, to nie wiem.

a skąd w f1 te dodatkowe 5 kucy??

A nie wiem. Ale w katalogu podają, że ma.

mogli wtrysk przemapowac, albo glowice lekko podrzezbic, albo walki troszku zmienic..

Cytat:
2005-07-02 12:53:06, Piter20 pisze:
mogli wtrysk przemapowac, albo glowice lekko podrzezbic, albo walki troszku zmienic..

nie sądzę by ktokolwiek cokolwiek zmieniał,zwykły chwyt reklamowy i już

It may be. Aczkolwiek tak podają.