128 foto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w profi ,

no tak, milczenie jest zlotem

fajną masz córunie w gokarcie

Cytat:
2004-09-27 19:19:18, MCQUEEN pisze:
fajną masz córunie w gokarcie

no ładnie ładnie...

Cytat:
2004-09-27 19:42:47, Koniu pisze:

A Tobie co? Ja tam bym chciał zeby moja córka (jeśli bede ją kiedyś miał) nie była obojętna co do fiatów.

Cytat:
2004-09-27 20:51:19, MCQUEEN pisze:
A Tobie co? Ja tam bym chciał zeby moja córka (jeśli bede ją kiedyś miał) nie była obojętna co do fiatów.

czyli jak bedzie je demolowac z glaniarzami to bedzie ok?

ło jeju... co do zainteresowań tatusia
no tak.. to ja już widze oczyma wybraźni co teraz napiszecie

jak pakowalem gokarda do bagaznika zeby go przetestowac dziecko mi sie rosplakalo ze ze mna nie jedzie . glowica 128 polaczona z gaznikami solex 40 -tylko gdzie teraz podlaczyc serwo ?? -czy bez ???

Bez. Jak w Zastavie.

no uklad zasilajacy wyglada swietnie i pewnie swietnie sie bedzie sprawowal. fjany furaczek.

długosc dobierałes experymentalnie czy na oko?...sa moim zdaniem trosze zbyt dlugie jak do tego silniczka;]..ale ja jestem laikiem wiec moge sie mylic

swoja droga te siliczki stworzone sa pod taki układ;] 2x dcoe/dhla;]..najlepiej w połaczeniu z 45mm;]..hehe

nie widze foto

To czerwone 128 zamiata (oprócz przednich kierunkowskazów). Gokarcik też fajowy. A układ zasilania

dorabiane kolektory sa w ksztalcie lejka . wlot do glowicy to ok 32 mm gaznik 40 wiec nie chcialem robic zbyt czybkiego zwezenia kolektora ktory mogl by powodowac opur przeplywu mieszanki . ktotki kolektor podnosi moc jednostki zas dluzszy zwieksza moment obrotowy - przy takich duzych gaznikach mocy powinno byc sporo dlatego warto pomyslec o momencie zeby przy ruszaniu nie krecic silnika do wysokich obrotow . -przynajmniej tak mi sie wydaje bo ostatecznego efektu nie znam . kuba dotarly zdjecia ?

Jak ktos ma to niech zapoda ładne foty 128 3p

z tego co ja sie orientuje to dolot dlugi ale wezszy poprawia moment w nizszej parti obrotow...
a szeroki krotki dolot...powoduje przesuniecie monetu do gory obrotow....

ale zawsze moge pisac brednie....czytalem to kiedys...gdzies tam...

wlasnie dlatego lanos mam jakis zawor w kolektorze ktory przelacza na dolnej parti obrotow ....itd a na gornej ...itd...

no to sie nazywa dolot o zmiennej dlugosci. ile moze kosztowac dorobienie podstawki pod gaznik do malucha ? wysokosc jakies 5cm, i zeby sie zwezala do dolu bo gaznik ma inna srednice gardzieli ?

To zależy ile masz oleju w głowie

Image Hosted by ImageShack.us">Image Hosted by ImageShack.us">