Sciagacz do sprezyn zaworowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wsystkich klubowiczow! Mam takie pytanko czy ktos z klubowiczow z krakowa badz niedalekich okolic posiada sciagacz do sprezyn zaworowych ( sciagacz do zaworow zwany potocznie ) i moglby mi pozyczyc na 2 dni ? tak pytam bo musze wymienic uszczelniacze zaworow a bez tego raczej nie rusze a takie cos kosztuje ok 150 zeta nowe a nnie bede kupowal za taka kase jak uzyje go raz jesli ktos posiada cos takiego i moze mi pozyczyc to bylbym wdzieczny. bede robil to pierwszy raz w zyciu jesli ktos juz zmienial uszczelniacze zaworow to bardzo bym prosil o jakies wskazowki i pomoc.

Kiedy to chcesz robić ? Mogę Ci pomóc, bo robota żadna, a ściągacz mam
Największy problem to czas
Pozdro.

Chcialbym to zrobic w tym albo w nastepnym tygodniu,jesli chodzi o czas to ta mam czas wolny i nieograniczony bo skonczylem sesje, nie wiem kiedy ty bedziesz mail czas wolny? ja sie dostosuje mysle ze sie jakos zgadamy tylko podaj mi jakies namiary na ciebie (tel,domowy lub komorkowy)

taki ściągacz można samemu zrobic z tulejki (odpowiednio powycinanej) i z 2 ksztłtowników naprzykład , no i jakieś podpory

pewnie i mozna by zrobic bo mniej wiecej wiem jak to wyglada,jakbym mial cos takiego w rece pomierzyl to moze by sie udalo to dorobic, a doswiadczalnie to mozna sobie robic nic zobaczymy co to bedzie