Dostałem 126p 78 czy da się załozyć webera ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie dostałem od swojego dziadka fajnego żółtego maluszka z 78`(25tyś przebiegu-pełny oryginał) i mam pytanka, czy są jakieś, Webery lub tym podobne gaźniki do 126??
Sorki jestem nowy jak ten temat był już poruszany proszę amina o wyrozumiałość i przeniesienie mojego wątku w odpowiednie miejsce.
P.S
Jak się zapisać do waszego klubu??

Z tego co wiem to malce jeżdżą na gaźnikach Webera lub na licencji Webera.

A żeby się dostać do klubu trzeba działać
Uczestniczyś w spotoch, zlotach itp., być koleżeńskim, pomocnym itd. a potem czekać aż pewnego pięknego dnia zostaniesz zaproszony do członkstwa w klubie. Potem wpłacasz skladkę na konto i już jesteś MEMBEREM To chyba tyle. W skrócie nie jasnych zasad.

gaxniki w maluchach byly robione na licencji webera...
ale mniejsza o to pokaz foty tego maluszka !!
Mialem taki sam przypadek dostalem od dziadka malucha rocznik 78 tylko ze mial 32000km wiec minimalnie widcej :/
jaki kolor? jaki stan ? zawsze garazowany ?

Cytat:
2005-07-03 11:07:20, KrauzeR pisze:
jaki kolor?

Cytat:
żółtego maluszka z 78

Cytat:

Wysłany: 2005-07-03 11:25:27

Cytat:

2005-07-03 11:07:20, KrauzeR pisze:
jaki kolor?

Cytat:

żółtego maluszka z 78

a mało to odcieni jest żółtych ? moze byc ktorys z piaskowych albo kanar albo co innego... idz sie utop

Mam zamiar mało nim jeździć, bo Lade ma na gaz, a benzyna coraz droższa. W zimie nie będę jeździł raczej w cale żółtkiem. Garażowany był zawsze, tylko przez ostatnie 2 miesiące stał na dworze no teraz tym bardziej tak będzie, bo nie mam garażu, ale myślę o założeniu pokrowca. Fotki będę miał wieczorem i postaram się je tu umieścić, stan taki jak rocznik tzn. lakier lekko matowy no i tu trzeba będzie trochę popracować. Maluszek to ma być zabawka, która czasami będę jeździł, jak Lada będzie zajęta, przynajmniej taki mam zamiar.
Założę kubeł i porządne pasy, ale to ze względu na bezpieczeństwa, a gaźnik, aby była większa zabawa. Roboty przy autku jest dużo, co prawda na maluchach wcale się nie znam, ale myślę, że to da się nadrobić.
P.S
Moch mój jest podobny do twojego tylko, że ja mam oryginalne stożkowe felgi a na nich starego typu stomilki. Mam też w domu chromowane lusterka, które nadają się do renowacji.

[ wiadomość edytowana przez: lukaszc dnia 2005-07-05 12:21:18 ]
[ powód edycji: tytułowanie wątków ]

Więc jeszcze raz gratuluję zakupu. Nic tylko gratulować.

[ wiadomość edytowana przez: mwarchalowski dnia 2005-07-03 23:03:27 ]

Fotele z przodu są narazi nie seryjne, ale jak wypiorę te seryjne to je założę i porobię fotki. Cała tapicerka jest w jasne skórze.

no no, ladny material.. nie powiem. klasyczkom pasuje kwadratowa rejestracja, w nowszych juz ich nie widze ten malec jest niby zwykly ale ma cos w sobie... gratulacje

No widze ze kolega ma malca z docelowym zastosowaniem takim
jaj ja Mnie za kubel i szele zjechali na forum ze od klasyka odchodze ale spoko gaznik weberka masz w moim profilu .
A co do obslugi FIATA 126 jest prostsza niz palcowka a koledzy z forum zawsze pomogom link w wyszukiwarce znalesc .
Pozdrawiam i milej zabawy z Malcem a jak pojezdzisz zimom
to zmienisz zdanie bo TYLNI NAPED+LODZI JEST MIODZIO.

Jest świetny, najbardziej "świetne" są oczywiście chromowane obramówki reflektorów, ozdobne kliny szyb, licencja fiat i stan chromów.

Cytat:
2005-07-04 11:19:51, poldrive-126 pisze:
No widze ze kolega ma malca z docelowym zastosowaniem takim jaj ja Mnie za kubel i szele zjechali na forum ze od klasyka odchodze ale spoko gaznik weberka masz w moim profilu . A co do obslugi FIATA 126 jest prostsza niz palcowka a koledzy z forum zawsze pomogom link w wyszukiwarce znalesc . Pozdrawiam i milej zabawy z Malcem a jak pojezdzisz zimom to zmienisz zdanie bo TYLNI NAPED+LODZI JEST MIODZIO.

Z tego co pamietam to zjechalismy cie za wiele innych "poprawek"

no ladny klasyk musisz o niego porzadnie zadbac. Jak chce to mam drugie takie lusterko tyle, ze gdzies w listopadzie ci bede mogl je wyslac...

Wrocław rośnie w siłe.

i dlatego kocham te klasyki.....przeciez to jest PIEKNE

fajny przepolerować lakier i będzie gites