RST wizulanie skończone.. no prawie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no jak wam się podoba? jeszcze kilka drobnych poprawek, ale w zasadzie jestem zadowolony, wizulanie... mechanicznie w toku...

Mnie tam sie podoba

Ładny... i ta tapicerka

Naprawde ekstra!!!

a ta wersalka to kupna , czy na zamuwienie całą tapicere ktoś robił
( ile takie cudo kosztuje ??????????)
bo fiu-fiu gał nacieszyć nie mogę !!!-- pewno sporo sianka !!!
FURA SUUUUUPER!!!! ŁADNA !

Ładniusie tyle że strasznie wysoko stoi

Ja pitole. Bajer.
Ładnie komponuje się ta jasna tapicerka z czarnymi dodatkami z czarnym samochodem.
Nawet nie chcem myśleć ile cię to kasy i czasu kosztowało.

Jak rozumiem z karoserią koniec prac ale z silnikiem chyba nie ?

pikne autko! gratuluje! szczególnie tapicera mi sie podobywuje! jeszcze bym do tego glebe dorzucił i będzie ogień

ladna bestia...tylko obniz troszke

kurcze no właśnie, wszyscy o tej glebie, sam coś myślałem.. alboda 16" (ma jeden kolo z Krakowa na forum), chociaż Irek tak mówi gleba gleba..... a sam już gleby nie ma hehe (Irek.. skrzynia czeka)

Zajefajne!
Ja pitole i po co wydawać po dziesiątki tysięcy zeta na nówki szutki jak takiego klasyka można odpicować na bajer. I któren to nowy ma taki chrakter?!?!

Ekstra!!!

Piękny lakierek , skórka w środku też , tylko gleby dobrej brakuje

Szacuneczek za włożoną pracę

Oj aż mi się łza w oku kręci ...

Piotr gratulacje oby Ci służył .... jak najdłużej

wielkie dzięki za uznanie, powiem że miałem chwilę załamania jak mi silnik nie chciał gadac tak jak miał, ale już dałem radę, w następnych tygodniu wkładam nowy silnik, ten co jest narazie jest testowany ile wytrzyma, drugi mam zakuty i na fest pierścieniach, jak się uda z 1 bar dmuchnąc to będę mega zadowolony.. a na jesień jednak ZVH.... jak to mówi mój szwagier.. ty to jesteś po... (żona już nic nie mówi )
swoją drogą Raven... dlaczego swojego puściłeś? warto było?

Cytat:
2005-07-01 23:30:57, piotr_RST pisze:
swoją drogą Raven... dlaczego swojego puściłeś? warto było?

zabrakło mi kasy na jazdę nim .... wieczne dokładanie kasy na części i paliwo .... poza tym kolejną turbinę (trzecią) mi szlag trafił i kolejne 800zł w d... ale brakuje mi i nie jest wykluczone że jeszcze mk4 zagości u mnie kiedyś, może nawet RST.
A czy warto ... na pewno nie kupiłem za 4500, dołożylem .... lekko 20tys i sprzedałem za 4000 po dwóch latach .... czasami żałuję

Co tu duzo pisac... Na ziemie go i bedzie cudenko... Naprawde piekny samochod...
A srodek to juz inna bajka, jest cudowny.. Ehhh.. skora...

no.. koszty znam, i przynajmniej utwierdziłeś mnie w tym że go nie sprzedam, nie jeżdżę nim codzień to mnie nie zżera paliwo chociaż, a swoją drogą ty miałeś w nim 15"?

Cytat:
2005-07-01 21:32:15, Irekcity pisze:
Ładniusie tyle że strasznie wysoko stoi

atam gadasz nie kazdy musi fure zglebic
mnie sie podoba tak jak jest

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2005-07-02 10:09:23 ]

[ wiadomość edytowana przez: BUGZ dnia 2005-07-02 10:13:49 ]

Cytat:
2005-07-01 23:45:38, piotr_RST pisze:
no.. koszty znam, i przynajmniej utwierdziłeś mnie w tym że go nie sprzedam, nie jeżdżę nim codzień to mnie nie zżera paliwo chociaż, a swoją drogą ty miałeś w nim 15"?

raven miał nawet 16 z cossiego iwyglądało to całkiem ładnie

bardzo łądny, ale co z tymi lampami tylnymi?? miały byc inne czy tłumik zostanie ten sam??
OT. jasna tapicerka nie odbija ci sie w przedniej szybie??