Gaźnik od Bisa w 126p (da sie to ??)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie mam sprawny gaźniczek od Bisa i chciałem go założyć do maluszka. Da sie doriobić jakąś podstawke?? moze ma ktoś coś takiego na zwykłej maluchowskiej głowicy?? Czekam na wasze pomysły. Z góry dzięki.

Da sie dorobic.
Qba keidys sprzedawał za 100 zł
Widziałem keidys patent turbinka kowalskiego przecieta od góry i wybebeszona dospawany kawał alumnium zrobiony otwór identyczny jak uszczelka pod gaźnik bis i była przejsciówka za 50 zł ...
I mało roboty i działało to.

Dać sie da, ale nawet kilka dni temu był identyczny temat ... i w nim było powiedziane że to troche bez sensu ładować dwugardziwlowy gaźnik do głowicy jednokanałowej.. jezeli załatwiłbyś głowice od pandy to wtedy ma to sens Pozdrawiam

a co to za roznica, trzeba by miec dwa osobne gazniki do kazdego kanalu a w bisie itak z dwoch kanalow znowu jest jeden i potem znowu dwa.

chodzi mi o ekonomie. Bo Bis ma 2 gardziele I ekonomiczną i II mocniejszą troszke.Więc chyba se kupie tą Turbinke.

Z ta ekonomia to tak dokonca to niewiem ja mama dwa gardziele
i pali 12l a byly wlasciciel gaznika mowil ze gora 8l wezmie .
Z kanalami to wsumie i tak sie je troszke powieksz a pozatym
czy w glowicy pandy sa dwa male kanaly czy dwa takiej wielkosci
jak jeden w glowicy 126 ? Zawory przy 2 gardzielacz to jest sens zwiekszac .

Mam taki kolektor. Jak chcesz mogę Ci sprzedać
Trochę pojeździłem na gaźniku z bisa i moje odczucia są takie, że to ma potencjał, ale brakło mi cierpliwości żeby z tym kombinować. Silnik ma zajebisty dół, myśle że góra też powinna być mocna, ale właście czegoś brakowało, jakies niedociągnięcie, trudno powiedzieć. Silnik wkręcał sie wyżej niż na seryjnym gaźniku, ale trudniej mu to przygodziło. Raz rozbujałem do ponad 90 na trójce, ale ot 70 już wyraźnie nia miał siły (to taka próba była )

Cytat:
2005-07-04 18:33:27, _Szary pisze:
ale ot 70 ...

o rany, widać niektórzy ostro sobie wakacje do serca wzieli

A już myślałem że coś na temat napisałeś...

[ wiadomość edytowana przez: _Szary dnia 2005-07-04 20:46:51 ]

terytorium rzondzi...

[ wiadomość edytowana przez: MCQUEEN dnia 2005-07-04 22:09:42 ]

A teraz napisz coś na temat. Bo w kwestiach technicznych albo nic nie piszesz, albo zaśmiecasz, tak jak teraz...