Elipsy w tylnej polce

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam problem! Jak wsadzic elispy na tylna polke w mojej E36 Czy ktos moze slyszal jak graja one na przejsciowkach??? Mysle nad jakas profesjonalna polka z wlokna szklanego. Co otym wszystkim myslicie?! Moze jakies ciekawe propozycje....

Cytat:
Mam problem! Jak wsadzic elispy na tylna polke w mojej E36

Ja wycinałem innej mozliwości nie ma

Znaczy jest mozliwosc: te glupie przejsciowki. Ale to nie to

Grabek a sprawdzałeś te przejsciówki??
Ja tez sie nad nimi zastanawiam, bo nie chce ciąć półki.
Czy rzeczywiście nie ma sensu ich montować??
Jest aż tak źle??
Pozdro

Wlasnie wywalilem ta dykte z tylnej polki , robie zabudowe z zywicy poliestrowej na dwie elipsy 6x9. Jak skoncze wrzuce fotosy. Bedzie kozak.

Ale to sporo przerabiania.
Ja chce zostawic wszystko w oryginale.
Tylko ciekawy jestem czy z tymi przejsciowkami bedzie to jakos rozsadnie grało. Wydaje mi sie, ze gorzej niz z tymi oryginalnymi glosnikami byc nie moze
Wrzuc fotki jak przerobisz i podczas pracy nad tymi tez mozesz jakies wstawic.
Pozdro

Wiesz basik byl by taki sam w kazdym rozwiazaniu, ale mid i sporan raczej do dupy... A tak wogole to te wyciecia oryginalne sa duzo mniejsze powieszchnia od elipsy 6x9. Ciekawe czy by ta blacha nie psula dodatkowo dzwieku... pewnie tak

A to nie wiedziałem że są dużo mniejsze te otwory, bo nie rozbierałem jeszcze wogóle półki.
Wiec może być lipa.
Po co wogóle robią takie przejsciówki jak maja kiepsko grać, bezsensu.
Pozdro

Jeśli chodzi o te adaptery to czytałem, że ludzie je zakładają i są zadowoleni.

Mowia ze sa zadowoleni bo napewno elipsa 6x9 daje leprzy basik niz te standardowe 13. Ale taka elipsa napewno grala by lepiej w leprzej zabudowie... Nie tak?