Kolejny zlot??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No panowie i paniezaczynam sie powarznie zastanawiac kiedy odbedzie sie nasze kolejne spotkanie grupowe czyli kiedy następny zlot i gdzie??czekam na wasze propozycje i Datebo trza przyznac ze nasz ostani zlot był fajny wiec trzeba go jak najszybciej powtórzyc:]

Byle przed 2 lipca bo potem wyjezdzam a tak to bym sie jeszcze pozegnała

hmm moze zatydzien w kolejna niedziele?i moze tak co tydzien robic zloty?

Cytat:
2005-06-21 15:05:29, patrykowski pisze:
No panowie i paniezaczynam sie powarznie zastanawiac kiedy odbedzie sie nasze kolejne spotkanie grupowe czyli kiedy następny zlot i gdzie??czekam na wasze propozycje i Datebo trza przyznac ze nasz ostani zlot był fajny wiec trzeba go jak najszybciej powtórzyc:]

ustalajcie datę.... ja mam i tak nikłe szanse na przyjazd.... 1go lipca kończe sesje..a w weekend po tym dniu już pewnie znajdzie się dla mnie robota

Witam Wszystkich!
Niedziela /26.06./ zastanie mnie w Gliwicach i chętnie pognam tam, gdzie będzie mi dane Was zobaczyć!
A pozostałe niedziele...cóż, nie znam swojego "rozkładu jazdy" na lipiec, ale będę się starał być.

noto moze 26 spotkamy sie ponownie??tylko gdzie reszta wyjadaczy?

A tutaj, tutaj
Czekamy na resztę wypowiedzi.

dobra 26.06 mi nie pasi.....za dużo mam roboty na uczelnię..... ale kolejna niedziela 3 lipca jest dla mnie dobrym terminem

rano mam kolokwium więc później będę wolny

noto moze ustalimy juz jakas przyszła date naszego spotkania??(moze zlot z okazji smyczy??)

Mi nie pasuje zadna niedziela aż do 23 lipca ten dzień może już być bo jadę sobie do Bułgarii!!!!

Będę tęsknić!!!!

Cytat:
2005-06-26 10:16:17, patrykowski pisze:
noto moze ustalimy juz jakas przyszła date naszego spotkania??(moze zlot z okazji smyczy??)

Zlot " Na smyczy" to dobra okazja coby się spotkać
...poczekajmy może trochę aż się sprawa zacznie krystalizować z zamówionkiem...będą konkrety to wtedy spróbujemy zgrać i umówić !.

Pozdrufka!

mi sie wydaje ze zalozycielowi tego watku potrzeba kubla zimnej wody, rozumiem ze raz na miesiac zlot moze byc czyms milym i malo spotykanym ale co tydzien to kazdemu sie znudzi po 3-4 razach... a i nie wszyscy maja wtedy czas. przeciez weekendy po to sa, zeby MIEC CO W NIE ROBIC

Cytat:
2005-06-26 13:27:16, Cwikus pisze:
mi sie wydaje ze zalozycielowi tego watku potrzeba kubla zimnej wody, rozumiem ze raz na miesiac zlot moze byc czyms milym i malo spotykanym ale co tydzien to kazdemu sie znudzi po 3-4 razach... a i nie wszyscy maja wtedy czas. przeciez weekendy po to sa, zeby MIEC CO W NIE ROBIC

W Warszawie juz byla taka akcja, ze robimy zloty co tydzien. Tak ze 3 pierwsze zloty naprawde przyjezdzalo duzo osob i byly to jedne z najliczniejszych warszawskich zlotow. Ale potem... trzy samochody i to wsyzstko, nikomu sie nie chcialo ruszyc, a bo to deszcz, a bo to w telewizji fajny film... i co sie dziwic. Jak cos powszednieje to sie robi nudne...

Bo nie wiecie jakie zloty robic... zamiast stac i pierd....ć tylko o samochodach.. mozna zrobic grilla... i przy okazji naprawic jakies autko... wczoraj był mini zlocik na sląsku.. i tez było super

Cytat:
2005-06-26 14:58:34, Czarek_Rej pisze:
Bo nie wiecie jakie zloty robic... zamiast stac i pierd....ć tylko o samochodach.. mozna zrobic grilla... i przy okazji naprawic jakies autko... wczoraj był mini zlocik na sląsku.. i tez było super

Racja! 7 aut , 13 ludzi i to wszystko prawie przypadkiem na szybko skrzyknięte ..a potem ładnych kilka godzin imprezki !

Imprezki byly i u nas Ostatnio wiecej jest zlotow na ktorych wlasnie nie gadamy o samochodach

Macie jakies mylne wyobrazenie o naszych zlotach

Cytat:
2005-06-26 17:14:51, QLogic pisze:
..." Macie jakies mylne wyobrazenie o naszych zlotach.."

hmmmm....nie wiem ....ja nic nie mówiłem a tego poniżej nie napisał przecież Czarek:

Cytat:
2005-06-26 14:14:27, QLogic pisze:
W Warszawie juz byla taka akcja, ze robimy zloty co tydzien. Tak ze 3 pierwsze zloty naprawde przyjezdzalo duzo osob i byly to jedne z najliczniejszych warszawskich zlotow. Ale potem... trzy samochody i to wsyzstko, nikomu sie nie chcialo ruszyc, a bo to deszcz, a bo to w telewizji fajny film... i co sie dziwic. Jak cos powszednieje to sie robi nudne...

......i wcale nie miałem złego zamiaru pisząc w/w tekst ......Dobrze Wam życzę bo to naprawdę super miłe spotkania ! :: .

[ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-06-26 17:37:51 ]

Witam Wszystkich!
Nie wiem jak Wy, ale Bogdan1 i ja mamy kolejny zlot za sobą!
Przesiedzieliśmy prawie dwie godziny przy jednej Fancie /nie jestesmy Szkotami/ i gadalismy do bólu. Przy okazji skorzystałem z nieocenionej pomocy Bogdana w naklejeniu ślicznej naklejki, którą dostałem od ślicznej Kiniusi! Fakt fakte, ze zeszło nam 40 minut przy tym, ale warto było! Jak tylko sprawię sobie cyfrówkę, to wszystkim się pochwalę!

Cytat:
2005-06-26 17:52:16, Wolf_Gliwice pisze:
..." Nie wiem jak Wy, ale Bogdan1 i ja mamy kolejny zlot za sobą! ..."

..i...żeby nie było .....gadaliśma prawie wyłącznie o Espero i Klubie !

ja sój mini zlot z bogdanem miałem wczoraji trze przyznac akcja z polska policja mi sie podobała