Prośba do 3-miasta

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hm jakby się uparł to też ma trochę związek z motoryzacją
Panowie mam prośbę, wypatrzyłem dla córy długoobiecywany pojazd:
pojazd
ale no mam pewne obawy przed obejrzeniem tego czegoś na żywo, nie wiem czu warto czy szukać czegoś innego trochę nawet droższego, np.:
pojazd2
lub
pojazd3
Ta więc mam b dużą prośbę pojazd nr 1 znajduje się:
Cytat:
Jesteśmy w Chwaszczynie na ulicy Slowackiego 9 (0k.300m od ronda osiedle za kosciolem).
Proszę wcześniej o telefon.

Pozdrawiam

Jacek Grabowski

602 731 675

Jakby był ktoś tak uprzejmy i podjechał obejrzeć to cudo, a następnie zdał relacje, byłbym bardzo zobowiązany
ewentualne uwagi, mile widziane.

[ wiadomość edytowana przez: Diro dnia 2005-07-03 14:51:56 ]

Wee,nie omega,to cudo to bedzie trzebaa na lawecie dotargac,bo problem z tablicami i przegladem,a tak na powage znajomy cos takiego kupil w tychze okolicach,pewnie wlasnie tam,zadowolony,ale osiagi sa troche przedobrzone.Pozdro

Cytat:
ale osiagi sa troche przedobrzone

tzn. nie można złapać dzieciaka czy co?

Nie stawaj z tym cudem na cwierc mili,bo jako zawstydzony staruszek wrocisz do domu omega w cieniu swego syna.hihi. A tak szczerze,to sam dosiadlem to cudo,troche szarpie przy ruszaniu,po browarku mozna wyleciec do tylu,takiego ma kopa na starcie.

Diro bież 3 bo dziecko nie podjedzie pod górke tam na spocie gdzie ostatnio i bedziesz musiał pchać

Diro to może się bujniemy bo mam tam alusy do odebrania w Gdyni
A przy okazji pluskanie w bałtyku
I pokukac na stringi
Odpowiedz żony na stringi

Decyzja padła na pojazd 1, później jak podrośnie najwyżej się zmieni, Robert żeby był tylko czas...chociaż moja żona również nie byłaby zachycona wizją string

No coz,a ja moge patrzec i ...