Polska a terroryzm

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie odebrałem siostre z Centralnego, pociąg miał niestety 60 minut opóźnienia, wiec miałem sporo czasu na zwiedzanie tego dziela architektury socjalistycznej

Pomijam już narkusów, narkołyków i innych narkoćpunow....których tam jest pełno.... gorsze jest to że dworzec centralny nie jest w żaden sposób przygotowany na ewentualność zamachu terrorystycznego

Stojąc w głownej hali, zauważyłem dwóch brudasów (arabów) z torbami .....postanowiłem sobie za nimi pochodzić. Obeszli cały dworzec, byli na peronie 1,2,3 "zwiedzili" praktycznie wszystkie zakamarki.....
Chodząc tak za nimi spotkałem - powiedziałem mu że kręci się tu dwoch arabów, mają duże torby i raczej na żaden konkretny pociąg nie czekają, bo łażą po całym dworcu....
.......na to "wie pan, przepraszam ale nie mam na to czasu"
Na moje pytanie to w takim razie co on tu robi i za co bierze pieniądze, uslyszałem "ja tu jestem o ważniejszych spraw" i poszedł

Tak wiec, jeżeli jesteś islamskim terrorystą, masz zamiar coś wysadzić......zapraszam na dworzec Warszawa Centralna.... nikt ci w tym nie przeszkodzi....a policja dworcowa jest od "ważniejszych spraw"

Zastanawiam się czy gdzieś tego nie zgłosić

i dlatego tym bardziej nalezy tepic tych debili ktorzy robia falszywe alarmy bombowe..po 10 takich akcjach nikomu juz sie nie bedzie chcialo reagowac..a to moze byc wlasnie ten jeden prawdziwy raz..oby nie

ale i tak jestem przeciwko wycofaniu wojsk z iraku

ja tak samo - mało tego jestem za rozwiązaniem siłowym

1 zabity w zamachu biały człowiek = 100 zabitych arabów...
i albo skończą się zamachy.....albo zabraknie brudasów ....

Cytat:
2005-07-22 01:02:02, Tomek-Mydlowski pisze:
Zastanawiam się czy gdzieś tego nie zgłosić

Toemk zgłoś to, mówię poważnie, jak tam Cię zleją to zgłosimy to do UWAGI TVNu..

Mają ważniejsze sprawy a co jest ważniejsze od Arabów z torbą np. materiałów wybuchowych ...

qźwa..... normalnie polska rzeczywistość....

ręce opadają

naprawdę zgłoś to gdzieś, choćby do RMF-u

pozdro

Cytat:
2005-07-22 01:41:24, -JACO- pisze:
Toemk zgłoś to, mówię poważnie, jak tam Cię zleją to zgłosimy to do UWAGI TVNu.. Mają ważniejsze sprawy a co jest ważniejsze od Arabów z torbą np. materiałów wybuchowych ...

tylko gdzie?

i nie wiem jak ten policaj sie nazywał i jakiego był stopnia

trza sie bylo o numer sluzbowy pytac, to moje pierwsze haslo do kazdego policjanta, wyprzedzajace nawet "dziendobry" w niektorych przypadkach

Fobia i mania was jakaś ogarnia. Kto by chciał terroryzować taki zasrany kraj jak PL... a swoją drogą wysadzenie dworca centralnego mogłoby odnieść pozytywny skutek.

Cytat:
2005-07-22 01:36:49, Tomek-Mydlowski pisze:
.....albo zabraknie brudasów ....

NIesądze by ich zabrakło , bo się to paskudztwo szybko rozmnaża,,,,,

I tak co czwarty mieszkaniec ziemi mówi po Chińsku!!!

zabicie 100 za 1 jest mysleniem głupca,

nastepna sprawa to to ze nie każdy ciemno skóry człowiek to potencjalny zamachowiec, co mają powiedzięc ludzie mieszkający np w Wiedniu czy Hanowerze i wielu innych dużych miastach gdzie w niektórych dzielnicach mieszka 90% czarnych i arabowtych, policja ma każdego rewidowac kto ma walizke,

A pozatym polska według mnie jest za mało liczącym sie krajem aby odbył sie w niej zamach terrorystyczny, chociaż niektórych ludzi ogarnia już jakaś fobia, niedługo bedziecie budowac bunkry, chodzic do pracy przez pola omijać wszystkie skupiska ludzikei.

Inna sprawa to to że sa wyznawcy islamu którzy są biali i podobni a nawet nieróżniący się od typowych europejczyków. Tak samo jak niektórzy rodowici polacy maja czarnre włośy i ciemną karnacje.

Pozdrawiam
Wiktor

To im się nie uda bo:
Poniedziałek 7:00

Allah Akbar Cały świat się o nas dowie. Dziś zamach na okupantów z Polski. Tym razem na ich ziemi. Cel - Okęcie. Tradycyjnie porwiemy samoloty - cztery. Jeden spadnie od razu, trzy sparaliżyją pozostałe porty lotnicze. Zwycięstwo jest nasze!!!

Poniedziałek 17:00

Cały czas nie możemy znaleźć bagaży. Nici z ataku, na dodatek możemy już stąd nie wyjechać... To nic - jutro atak na Balice - tam musi się udać!

Wtorek 7:00

Dziś bracia wyjechali do Balic. Nie mamy bagaży, ale sterroryzujemy obsługę plastikowymi nożami i widelcami. Będzie dobrze.

Wtorek 18:00

Bracia talibowie wrócili - śmierdząca sprawa: kazano im zapłacić za autostradę, a jak byli przy lotnisku (15 minut później) kazali im zapłacić znowu. Wycofaliśmy się żeby nie budzić podejrzeń. Zresztą podobno i tak w polskich samolotach nie dają sztućców, bo je się tylko kanapki.
PS: Jutro atakujemy siedzibę polskiego rządu.

Środa 8:00

Dziś atak na polski parlament - mamy już dwa autobusy z przyczepami załadowane karbidem. Trotyl ukradli nam w poniedziałek na lotnisku, nic innego nie dało się skombinować. Autobusy wyjeżdzają o 8:30 - godziny wyjazdu przyczep jeszcze nie znamy - tajemnica. Plan jest prosty - przejeżdzamy przez warszawę i pierdut. Allach jest wielki!!!

Środa 17:30

Znów coś poszło nie tak. Bez problemów dotarliśmy do celu, ale droga była zablokowana przez samochody. Na wszystkich biało-czerwone wstążki. W każdym jeden kierowca-samobójca . Chyba przewidzieli nasz atak i wystawili swoich żołnierzy (prawie sami faceci, żadnych starców i dzieci - elita).
PS Te dziury po drodze to chyba też nie przypadek - czyżby planowali zaminować drogę? Jutro zmiana planów - cel: Pałac kultury. Tymczasem wycofamy się pod Warszawę...

Czwartek 7:00

Wstaliśmy rano bo plan wymaga szybkich posunięć, poza tym zadekowaliśmy się pod Warszawą. Wyjazd o 7:10, prejazd przez Janki, Raszyn, wysadzamy Pałac Kultury Nauki i (na) Sztuki, po czym pryskamy do Klewek, gdzie bracia talibowie podstawią helikoptery. BUŁKA Z MASŁEM.

Czwartek 17:30

Oddam życie za bułkę z masłem. Stoimy od rana w Raszynie. Jakieś pacany w biało-czerwonych krawatach w kółko chodzą po pasach. Nie da sie przejechać - próbowaliśmy ich staranować, na szczęście Ahmed zauważył leżące po drugiej stronie odwrócone brony. Dobrze że nie szarżowaliśmy - nie byłoby jak wrócić do Janek do McDonalda... PS Tym razem rzucili przeciwko nam starców i baby - widocznie nas lekceważą. Ale my mamy plan - wrócimy w nocy

Piątek 6:30

Wreszcie przechytrzyliśmy wroga - przyjechaliśmy w nocy. Siedzimy przed stadionem Legii (X-ciolecia był większy, ale jakieś męty się kręciły).

Piątek 7:30

Super wiadomość - namówiliśmy na akcję jakąś wycieczkę - przyjechała autokarami i od razu zgodziła się na akcję. Mają nawet własne siekiery, materiały wybuchowe i transparenty. Idzie nam jak z płatka. Allach nam sprzyja.

Piątek 16:30

Nie, noooo. Co za ludzie - nie dość, że sami dostali pałami, to jeszcze pobili naszych braci talibów. LUDZIE JAK KTOŚ MA BRODĘ TO JESZCZE NIE ZNACZY ŻE JEST ŻYDEM. Żydzi mają PEJSY!!!!! Patrzcie trochę uważniej...

Mam tego dość. Kit z Polską. Jutro atakujemy SALWADOR!

Sobota 1:30

Jak podaje rzecznik Straży Granicznej, niedaleko przejścia granicznego w Kołbaskowie zatrzymano grupę wychudzonych, obdartych i głodnych starców. Umyto ich i ubrano. Na migi prosili, żeby nie strzyc bród. Niestety - nawet tłumaczom z ośrodka dla zbiegłych rumunów nie dało się ze starcami dogadać. Tyle tylko wiadomo, że chcieli jechać do Ameryki z jakąś "pracą". Zapewne to kolejna grupa Pakistańczyków z jakiejś ubogiej wioski. Odsyłamy ich dziś LOT-em. Wyglądają na wzruszonych.

sam to wymyśliłeś???

dobre

Cytat:
2005-07-22 16:40:13, Kolber7 pisze:
sam to wymyśliłeś??? dobre

eeee..... niee to stare... ale jare.
I tego też nie wymyśliłem:
KRÓTKI FILM O....(1,2MB)

Podivajte

hehe jakby widział nasza ukochana polsketak samo sprawdzaja paszporty

Cytat:
2005-07-22 15:29:41, Wiktor_ pisze:
...chociaż niektórych ludzi ogarnia już jakaś fobia, niedługo bedziecie budowac bunkry, chodzic do pracy przez pola omijać wszystkie skupiska ludzikei.

No... Tobie łatwo mówić, bo o istnieniu Kilec wie niewielu Muzułmanów

Cytat:
2005-07-22 15:29:41, Wiktor_ pisze:

Inna sprawa to to że sa wyznawcy islamu którzy są biali i podobni a nawet nieróżniący się od typowych europejczyków.

Ci są najgorsi - tzw. śpiochy...

Przecikwo dzikiej (w tej chwili) kulturze można stosować tylko rozwiązania siłowe, inne nie dadzą rezultatu...

[ wiadomość edytowana przez: -JACO- dnia 2005-07-23 10:45:21 ]

z kielcami to prawda jedyna ich zaleta

Pozdrawiam
Wiktor

Cytat:
2005-07-23 11:41:12, Wiktor_ pisze:
z kielcami to prawda jedyna ich zaleta Pozdrawiam Wiktor

eeeetam jedyna..podstawa zaleta kielc jest to ze maja fajna obwodnice i mozna je ominac

jest taki kawal, leci koles na lotni w wawie i leci leci jeb w dom kultury - spadl.

idzie dwoch turystow i jeden z nich mowi "jaki kraj tacy terrorysci..."

Cytat:
2005-07-29 01:11:06, Cwikus pisze:
idzie dwoch turystow i jeden z nich mowi "jaki kraj tacy terrorysci..."

to mym mozemy byc spokojni=)