Schemat elektryczny Omegi B 2,5V6

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proszę o pomoc w znalezieniu porządnych schematów do mojej omci bo te co są losie to można o kant dupy potłuc,taki labirynt.z góry dzięki za pomoc.jacki6

Cytat:
2005-07-05 17:21:28, jacki6tm pisze:
proszę o pomoc w znalezieniu porządnych schematów do mojej omci bo te co są losie to można o kant dupy potłuc,taki labirynt.z góry dzięki za pomoc.jacki6

Trzeba sobie prostsze auto kupić (np. maluch ma dość przejrzysty schemat)
BTW schematy na LOBie dotyczą roczników do 97, ale i późniejsze mają niezłą zgodność. Różnice dotyczą głównie osprzętu.

Robert

Cytat:
2005-07-05 18:29:59, Nixon pisze:
Trzeba sobie prostsze auto kupić (np. maluch ma dość przejrzysty schemat)

albo rower gorski...

Albo cuś co ma "KOPYTKO"

dzięki wszystkim za błyskotliwe dowcipy.

Spokojnie kolego !!!

Być może w ten sposób ratujemy życie twojej Omci

moja omcia po moich przeglądach instalacji ma się coraz lepiej.WETERANI !zamiast się wymądrzać ,pomóżcie w znalezieniu porzadnych schematów.Wiadomo nie od wczoraj ze mechanicy podchodzą do v6 jak pies do jeża.Od trzech lat sukcesywnie usuwam usterki i fuszerki mechaników poprzedniego właściciela omci.Do pełni szczęścia brakuje mi schematów .NIE WIERZĘ MECHANIKOM ,BO KILKU ZNAM OSOBIŚCIE ,A I ONI ZNAJĄ MNIE I MÓJ SAMOCHÓD.Więc WETERANI I INNI MEMBERZY,ODROBINĘ SZACUNKU !!! dla innych.Nie każdy lob test jest laikiem w sprawie swojego samochodu,tak jak nie jeden weteran jest mocny tylko w gębie i stać go tylko na głupie docinki.Jacki6

Cytat:
2005-07-05 17:21:28, jacki6tm pisze:

relax kolego, bez nerw....
gdybysmy mieli lepsze schematy, to na pewno bysmy je umiescili na stronie lob, zebys je mogl stamtad pobrac ZA DARMO...

lepsze, znaczy w tym przypadku wykonane w wiekszej rozdzielczosci. co do labiryntu to nie bardzo rozumiem... pierwszy raz widzisz na oczy schemat instalacji elektrycznej samochodu?

Co znaczycz porządnych? Bądź precyzyjny.
Schematy są konstruowane według pewnych zasad, a te pochodzą z odpowiednich publikacji więc są porządne.
Ja nie majac pojecia o elektryce nie miałem z nimi ani trochę problemów to co chciałem znalazłem.

Jeśli masz problem natury "nie wiedzę bo jest żle zeskanowane" to podjedż do aso i poproś aby zrobili ksero lub zalatw sobie tisa lub epc (nie pamiętam gdzie są). Mozna tez podjcechac do ksiegarni i kupić książkę lub zrobić ksero.

Fakt, zeskanowane są do du... ale można sobie poradzic. Niestety nie jest to schemat od sprzętu RTV i żądzi sie innymi prawami. Brakuje tylko autoklimy, ale jest w autodacie, nie można go tylko wydrukować