UWAGA!!! - do klubowiczy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Chciałbym wszystkich zachęcić do zakupu czerwcowgo numeru czasopisma "Auto Tuning Świat". Powinien się ukazac w kioskach w okolicach 10-11 czerwca

Więcej nie mogę powiedzieć, ale warto kupić

[ wiadomość edytowana przez: Witek dnia 2005-06-08 18:20:56 ]

Od siebie dodam, że w "Auto Świat" w ostatnim numerze opisali test dealerów różnych marek i nasza ulubiona została sklasyfikowana na 11 miejscu..

Nie widzę potrzeby by wszyscy od razu kupowali auto tuning świat może ktoś skany zrobi i prześle do speeda no chyba że speed kupi sam , i wrzuci na stronkę.trzeba najpierw zobaczy jak będzie ok to wtedy kupujemy cały nakład

ps.speed zablokuj wątek

każdy może podejść do sklepu i przed zakupem oblukać gazetkę i wtedy zdecydować czy ją kupi czy nie

P.S.

Ale skany to bardzo dobry pomysł

Skany wykonam i pojawią się na stronie w poniedziałek - gazetkę już mam i podziwiam!!

Speed - GRATULACJE. Gazetkę kupiłem i chowam do swojego archiwum (będę miał teczkę na ciebie ). Aż 4 strony poświęcili, brawo. Oby jak najwięcej naszych samochodów było opisanych .

ja jeszcze nie kupilem ale zobaczylem w kiosku gazetke tak trzymac Speed

coś wisiało w powietrzu, teraz wiem co spaliny speedowej lokomotywy więcej samochodów z hmp tak trzymać, może ktoś kto ma coupe by się postarał by jego auto też opisali

dziekuję za gratulacje

kto czytał artykuł to wie jaki bedzie ciąg dlaszy

gratulacje speed

zaraz biegne zakupic gazetke

hmm gdzie ja tu mam nalblizszy calodobowy

pozdrawiam

widzielm
czytalem
gratulacje !!!!!!

a co to mialo znaczyc na koncu
ze juz nic nie bedziesz z autkiem robil tylko kupujesz nowe kopniete H

co to bedzie powiedz nam !

No jak to co? To wiadomo nie od dziś i nie jest to żadna tajemnica że Speed poluje na Coupe

Cytat:
2005-06-11 23:51:24, bombel pisze:
a co to mialo znaczyc na koncu ze juz nic nie bedziesz z autkiem robil tylko kupujesz nowe kopniete H

bo auto w formie przedstawionej w gazecie wygląda w 98% tak jak sobie to wymyśliłem kilka lat temu a pod rugie uważam że dodawanie kolejnych elementów mogło by zepsuc wizerunek tego projektu

Cytat:
2005-06-11 23:51:24, bombel pisze:
co to bedzie powiedz nam !

MacTB odpowiedział już za mnie ale ten projekt będę trzymał jak najdłużej w tajemnicy czas realizacji --> NIEOKREŚLONY może to być ....... jutro lub za rok

git

kolega z innego forum zrobił skany to sobie je pożyczyłem

[ wiadomość edytowana przez: speedmaster dnia 2005-06-12 18:30:25 ]

Ten tytuł trochę razi - raczej nie odmieniec, a indywidualista

Cytat:
2005-06-12 18:49:21, Bolls_no1 pisze:
Ten tytuł trochę razi - raczej nie odmieniec, a indywidualista

ale ja zawsze czułem się "inny"

jeżeli można wtrącić to oryginalny przedni zderzak by na czarno trzeba pomalowć bo troszke psuje efekt wizualny a poza tym jest

Cytat:
2005-06-12 22:02:21, cehol pisze:
to oryginalny przedni zderzak by na czarno trzeba pomalowć bo troszke psuje efekt wizualny

świete słowa tak było i miało byc ale nie zwróciłem na to uwagii po ostatniej wizycie u lakiernika, że poszedł na łatwiznę i seryjnego nie osłonił i wyszła taka kupa