Program TVN Legendy PRL

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pisałem przed chwilą post o Ładach w TVN TURBO i został on usunięty.
Podany przez Musela link do podobnego postu jest tylko dla klubowiczów i ja go nie widzę oraz nie mogę go przeczytać.
W związku z tym domagam się przywrócenia mojego postu lub udostępnienia dla wszystkich postu wcześniejszego o podobnej tematyce.
Sylwek z Tarnobrzega.

sylwek spokojnie zaraz cos rada zarządzi ja Ci juz wyslalem prywatna wiadomosc ,ja niemam mozliwosci usownia wątków

Witam
Faktycznie trochę się pospieszyłem, tamten watek jest faktycznie dla klubowiczów, przepraszam zainteresowanych za zamieszanie
Garść informacji dla tych którzy watku nie moga obejrzęc:
Ze strony klubu w realizaji programu wzieło udział kilku klubowiczów ze swoimi autami, w dwóch sesjach nagraniowych, z Krakowa: Paweł_66 z 2103, Andzrej Kraków (2101),
i z Warszawy: JacekWaw-Nivka, Mechanior (Samarą 210, Stoki, 1Bobo -2107 i Krycho, ze swymi autami
Premiera programu na antenie TVN, odbedzie sie 23 stycznia o godz. 11:00 jako premiera, niewykluczone ze pojawi się nagranie w formacie DIVX na naszym FTPie.
Jeszc raz przepraszam za zamieszanie

[ wiadomość edytowana przez: sheriffnt dnia 2005-01-16 13:26:03 ]

W porządku wcale się nie gniewam
Mam nadzieję ,że niedługo zakupię Ładę i będę mógł korzystać ze wszystkich przywilejów klubowicza w tym przeglądania zastrzeżonych postów.
Sylwek z Tarnobrzega.

Cześć.
Nieklubowiczom, którzy nie widzą właściwego wątku na temat Ład w Legendach PRL-u przypominam, że dzisiaj o godzinie 11.00 będzie premiera programu o Ładach.
Mam nadzieję, że ktoś to zgra i udostępni na FTP.
Pozdrowienia.Sylwek z Tarnobrzega.

Właśnie obejrzałem. Szkoda że taki któtki był ten odcinek. I nawet podziękowania dla klubu były.

Gratuluje udziału w programie ,
szkoda że nie dało sie podzielic na kilka odcinków na modele ale i tak było ciekawie
niestety nie mam jeszcze ( bo sie nie zapisałem )
dostępu do wątku ale niebawem to nastąpi a raz jeszcze gratulacje że nie wzieli osób przypadkowych tylko z LKP
pzdr

Właśnie obejrzałem ten program .... Łada od 2101 do 2106 jak dla mnie zostały obsmarowane jako auta awaryjne na jednej konstrukcji (ruski awaryjny fiat) ale pomimo małych uszczypliwych uwag program mi się podobał. Ogólnie miło było zobaczyć klubowe auta w tv ;] auta prezentowały się cudnie.

Witam!
Jestem jestem jeszcze kandydatem i ubolewam nad tym, ale cóż trzeba poczekać. Jeszcze ponad troche ponad miesiac i będę z Wami w drużynie. Chciałbym juz mieć dostęp do wszystkich wątków! Co do programu to był super! Co prawda troche się rozczatrowałem że o niektórychmodelach troche złe rzeczy mówili ale ogólnie mi się podobało. O mojej Samarce mówili same dobre rzeczy.
Pozdrawiam!

Wcale nie o Twojej, tylko Stokiego!

No to mojej miało być w cudzysłowiu. Chodziło mi ogólnie o Samare a nie o tą konkretną! Ale sory.
Pozdrawiam!

Nie szkodzi! Żartowałem!!

A tak swoją drogą- ciekawe czy są jeszcze wPolsce jakieś łady na żoltych bklachach ( tak jak ta zielona).
Wyglądała nieźle na zdjęciach - ale chyba nie jest w idealnym stanie ( jakl twierdził właściciel ) błotniki znowu od 2106( migacze z szóstki) i chyba trochę zjedzone progi
Nie wiem czy widzieliście ogłoszenie w ostatnim numerze GT Classic. Gośc ma do sprzedania 2106 z 1981 roku za 9500PLN!!!

paweł

Cytat:
2005-01-23 21:07:03, Pawel_66 pisze:
Nie wiem czy widzieliście ogłoszenie w ostatnim numerze GT Classic. Gośc ma do sprzedania 2106 z 1981 roku za 9500PLN!!! paweł

Piekna cena.. ciekawe tylko dlaczego tak kosmiczna Moze autko odpicowalo MTV, a impreza z X Zibit'em jest wliczona w cene ??? :]

Eeee imprezę to raczej sam musiałbys sobie zorganizować
A argumenty za ceną są takie: 100%oryginał, brak śladów rdzy,pierwszy właściciel( starszy Pan), stan super!, jak nowa!,użytkowana jedynie w miesiącach letnich bezwypadkowa.
To wszystkiwe informacje - auto jest z podlaskiego
Chciałbym ją zobaczyć!
Pozdr
paweł

Proponuje niech ją ten ktoś wystawi w Niemczech. Może tam sprzeda!

Cytat:
2005-01-23 21:11:16, humel pisze:
Piekna cena.. ciekawe tylko dlaczego tak kosmiczna Moze autko odpicowalo MTV, a impreza z X Zibit'em jest wliczona w cene ??? :]

Eeee tam, jak dla mnie ten program do mnie nie przemawia. Tego nie mozna nazwac odpicowaniem a raczej podpicowaniem i to w stylu murzyńskim (sorry, nie jestem rasista ale tylko takie określenie przychodzi mi do głowy). Wycudowany lakier, wiejskie naklejki krzykliwe felgi czyli tuning w stylu WT, do tego napchać elektroniki a strona mechaniczna potraktowana mocno po łebkach (np. silnik odszykowany jak nówka to w/g nich silnik wymyty i z wymienionymi uszczelkami). Ja w każdym razie mając jakiś prawdziwy rarytas nie odważyłbym się dac im go do "renowacji".

Hej! Program wg. mnie super! Można oczywiście się czepiać, ale najważniejsze, że w wypowiedziach Klubowiczów dało się odczuć PASJĘ!
Mi zabrakło ( a może nie dosłyszałem, bo oglądałem w niezbyt komfortowych warunkach) większej wzmianki o silnikach wyścigowych i budzących szacunek mocach osiąganych z tych popularnych ładowskich silników. Paweł coś ogólnie powiedział o MTX, ale o VFTS nic chyba nie było... W ogóle nie wystąpił żaden kombi, a Krycho z tym TD trochę przesadził, bo z tego co wiem to głównie wolnossące diesle lądowały w ładzie , a nie turbodoładowane...

Cytat:
2005-01-23 22:04:09, Grzegorz2107 pisze:
Mi zabrakło ( a może nie dosłyszałem, bo oglądałem w niezbyt komfortowych warunkach) większej wzmianki o silnikach wyścigowych i budzących szacunek mocach osiąganych z tych popularnych ładowskich silników. Paweł coś ogólnie powiedział o MTX, ale o VFTS nic chyba nie było...

Mówił podczas nagrania o VFTS-ie i o sportowych Ładziankach tyle że wycięli . Z drugiej stronie jakby chcieli wszystko pokazać co warto to program musiałby trwać nie pół godziny ale z 5 godzin.

Szkoda że tyle nie trwał. Mogli by obciąć jakiś tam "czas tuningu" czy "garaż" i puścić dłuższyprogram o Ładnych! hehe!