Będę w 3mieście Jutro 07-07-2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie. Po 14 powininem być już wolny...

Wypada jak nic zrobić kategorię "Wtedy i wtedy będę tu i tam, oczekuję propozycji..."

--
Wiesiek (Maestro)

No to super - Navi, jak długo po tej 14 zamierzasz u nas "pobalować", bo ja tyram do 16 i nie wiem (a raczej jestem pewny), że nie wyrwę sie wcześniej.

No nie wiem... Chciałbym posiedzieć gdzieś do 17-18... Coby na północ wrócić do domu....

tak jak patrze na mape(polski)to widze ze masz ładny kacek do przejechania ile masz do pokonania??

Warszawa - Krynica Morska - 370 km/h

Z Lublina pewnie ze stówkę wiecej

Od tabliczki "lublin" do tabliczki "gdańsk" równiutkie 500 ani metra więcej ani mniej

Cytat:
2005-07-06 11:28:27, Navi pisze:
Od tabliczki "lublin" do tabliczki "gdańsk" równiutkie 500 ani metra więcej ani mniej

Chyba, że będą roboty drogowe

albo dzwioon na siódemce.

Navi, a gdzie konkretnie będziesz w trójmieście ? Chętnie bym się chociaż na te kilka słów spotkał z Tobą (piwa to nie wypijemy, bo trasa przed Tobą). Czy masz zamiar cosik zwiedzić w Gdyni , Gdańsku ?

2 miejsca w gdyni (j. wiśniewskiego i legionów) i gdańsk (partyzantów).
Zawsze jak jestem w 3mieście zachaczam o bulwar w gdyni (piłsudskiego/prusa) albo o skwer kościuszki.

Hmmm.. troszkę daleko ode mnie z roboty - Gdańsk, przy Rębiechowie do centrum Gdyni, szczególnie jak na "korkową" porę dnia, ale może coś się wymyśli. A jesteś w stanie określić gdzie byś był w okolicach właśnie 17??

Bulwar nadmorski byłby dobrą propozycją (parking). Łukasz może byś dał radę ? A może byśmy zaciągnęli Naviego na Błyskawicę ?

Marudzicie ze daleko od pracy?? a NAVI napier..... 500kilosów... i nei marudzi...

Wiem, że może to śmiesznie trochę wyglądać, ale "daleko" w sensie zgrania godzin i dojechania na czas. Postaram się w każdym razie, bo chętnie bym się spotkał.

509728011 to moja komórka. Jak będziecie wolni po południu to dzwońcie (ja też dokłądnie nie wiem o której skończę) to się zgadamy. Ale bardszo by mi było miło jakby ktoś znalazł choć chwilę.

Tak przy okazji - to błyskawica już stoi na miejscu?. Bo ostatnio jak byłem to była tylko dziura w wodzie w miejscu gdzie stała a okrętu nie było (

[ wiadomość edytowana przez: Navi dnia 2005-07-06 14:43:54 ]

Cytat:
2005-07-06 14:43:39, Navi pisze:
509728011 to moja komórka. Jak będziecie wolni po południu to dzwońcie (ja też dokłądnie nie wiem o której skończę) to się zgadamy. Ale bardszo by mi było miło jakby ktoś znalazł choć chwilę. Tak przy okazji - to błyskawica już stoi na miejscu?. Bo ostatnio jak byłem to była tylko dziura w wodzie w miejscu gdzie stała a okrętu nie było

Navi, do mnie komórka to 509664214. NA PEWNO znajdę czas dla Ciebie. To już na telefon ustalimy, czy skwer, czy bulwar. Błyskota stoi, ale skojarzyłem teraz, że zwiedzanie okrętu jest chyba tylko do 16-tej. No nic, zobaczymy. W razie czego są inne ciekawe miejsca.
Łukasz też na pewno zdąży się pojawić.
Pozdrawiam
S.

Teraz dopiero czytam

W pracy siedziałem od 8 do 20...

Cytat:
2005-07-06 21:01:19, Zoltar pisze:
Teraz dopiero czytam W pracy siedziałem od 8 do 20...

i?

I lipa ze spotkania.