Walcz z nielegalą i ... dorób do wakacji

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
(...) Zapłacę 500 pln za każdy udokumentowany przypadek nielegalnego zapoznania. Nagranie wideo, zdjęcia czy notatka policyjna – forma jest dowolna. Warunkiem jest bezsprzeczne stwierdzenie tożsamości kierowcy, daty i miejsca zdarzenia. Oferta jest wazna od 30.06 do 19.07 Kontakt i informacje pod mailem nielegalnezapoznanie@wp.pl (...)

wiecej informacji pod tym adresem

Dobreeee

Nieaktualne !!!!!!
Cena wzrosła do 1000 zł.
drugie 500 ofiarował ktos inny wiec teraz mozna zgarnac 1000złotych.

Nie rozumiem

a czego tu mozna nie rozumiec?

Wiec wkleje całosc :
Cytat:
Sojusz przeciwko nielegalom

W dniu wczorajszym na serwisie rallyonline.pl pojawił sie komentarz następującej treści: "Poniewaz mam serdecznie dosc rozmow na temat nielegalnego zapoznania, oraz zapewnien moich Kolegow Zawodnikow jak i Organizatorow uciekam się do tej formy „walki”. Już za 3 tygodnie odbedzie sie rajd Nikon, który w dużej czesci będzie rozgrywany na nowych trasach. Mam uzasadnione podejrzenia,ze czesci moich konkurentow nadal obca jest zasada fair play i wykorzystają najbliższe tygodnie na poznanie oesow. W związku z tym proponuje „dorobienie” sobie na wakacje. Zapłacę 500 pln za każdy udokumentowany przypadek nielegalnego zapoznania. Nagranie wideo, zdjęcia czy notatka policyjna – forma jest dowolna. Warunkiem jest bezsprzeczne stwierdzenie tożsamości kierowcy, daty i miejsca zdarzenia. Oferta jest wazna od 30.06 do 19.07 Kontakt i informacje pod mailem nielegalnezapoznanie@wp.pl. Żeby uniknąć domysłów podpisuje się imieniem i nazwiskiem, jednoczesnie informuje, ze jest to moja propozycja i nie należy jej wiazac z Zespolem którego barwy reprezentuje w RSMP i ME. (Maciej Baran)"

Zagrzmiało w środowisku rajdowym - informacja szybko została potwierdzona i wykluczono, że ktoś podszywa się pod Maćka. Na dalsze deklaracje nie trzeba było długo czekać. W dniu dzisiejszym do akcji dołączył się m.in. Andrzej Górski oraz dyrektor Rajdu Nikon - Ryszard Krawczyk.

Pierwszy z nich dokłada swoje 500 za każdy udokumentowany przypadek nielegalnego zapoznania się z trasą, drugi zapowiada, że nie będzie litości dla upalaczy i zostanie złożony wniosek o niedopuszczenie do startu w rajdzie na pierwszym posiedzeniu ZSS.

Mamy nadzieję, że akcja przyniesie zamierzone skutki już na etapie prewencyjnym. Może w końcu zawodnicy oraz ich zespoły, a także sponsorzy, zrozumieją, że zapoznając się nielegalnie z trasą zyskują sobie coraz to nowych wrogów i nawet jeżeli takie zapoznanie dałoby im nieco lepszy wynik - zostanie on przysłonięty smrodem jaki powstanie, gdy fakt nielegalnego zapoznania wyjdzie na jaw.

popieram pomysł ale nie niestety nie zarobie- mam za daleko
rozumiem przejscie pieszo po trasie, ale upalanie na trasach dzień czy dwa wczesniej to ju zjest przeginka.sam to robiłem kiedyś ale zrozumiałem ze to nie fair i już tego nie robie. najwyżej sie na piechote przejde po trasie.

Cytat:
popieram pomysł ale nie niestety nie zarobie- mam za daleko
rozumiem przejscie pieszo po trasie, ale upalanie na trasach dzień czy dwa wczesniej to ju zjest przeginka.sam to robiłem kiedyś ale zrozumiałem ze to nie fair i już tego nie robie. najwyżej sie na piechote przejde po trasie.

co Ty pierniczysz ?? jak na piechotę ?? tu chodzi o rajdy gdzie odcinki mają czasami po ponad 30km a nie o kręciołki po max 1km
na piechotę to by trzeba z 3 tygodnie chodzić a i tak byś wszystkich nie obszedł

na piechotę , nie no też pomysł ...

dzien wczesniej? chlopcy upalaja miesiac wczesniej a najwiekszym upalaczem jest pedal grzyb

Cytat:
2005-07-07 23:21:34, ZoLt4R pisze:
dzien wczesniej? chlopcy upalaja miesiac wczesniej a najwiekszym upalaczem jest pedal grzyb

Jak ktos czytuje Hoge i wywiady , jak i WRc iwywiady to prawda jest taka że co drugi upala przed rajdami.

Cytat:
2005-07-07 23:22:31, CZUCZU pisze:
Jak ktos czytuje Hoge i wywiady , jak i WRc iwywiady to prawda jest taka że co drugi upala przed rajdami.

co drugi? kazdy upala przed rajdami, chyba ze ma tak niski budżet że nie ma na to kasy

Nielegalki teraz odbywaja sie noca !!!
wiec co wy chcecie filmowac ?
Jakies 2 tygodnie temu na trasie Nikonu juz jezdzila czarna astra
klata szelki itp. ci fani tuningu mielin nawet interkomy dziwni jacys
A kolo od clio wiliamsa juz mnie zaczyna wqrwiac ostatnio oberwal mu sie wydech .
I co mam ich podpierdalac ?
Nielegalki to przeszlosc jak ktos nieda rady to i nielegala nie pomoze pokazal to ten kolo z lansera na Polskim ?
Teraz waly robi sie w inny sposob chowa sie u kibicow kola deszczowe i sliki i przed kazdym odcinkiem mozna sobie zmienic
a sedzia patrzy i nic . Konkurecja jedzie na slikach a panocek sie smieje ale jast sprawiedliwosc natym swiecie i sa drzewa.
P.S. czy ktos slyszal zeby szanowny pan KUZAJ zlapal kapcia
na rajdzie asfaltowym ? On najbardziej tnie pobocza wali boki
niszczy opony i i nic wszyscy lapia kapcie a KUZI GO !
Pomijam przypadki ze gdzies zajebie .

No wiesz Mariusz, mr. Kuzi nie łapie kapci, bo w tym sezonie najdalej to chyba do 3 OSu na którymś rajdzie dojechał

Bo dzrewa w Jedlinie maja doza moc przyciagania szkoda tylko
pilota a koles ktoremu Kuzaj liscia walna to dotej pory policzka nie myje Bo z autografem chodzi .Odcisnieta dlon
Kuzaja to jest to co laski lubia najbardziej