Cena przeglądu gwarancyjnego LPG?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ile trza płacić za pierwszy (po 1000-1500km) i ile za następne?

pozdr

przegląd gwarancyjny powinien być bezpłatny !!!

Koszty nastepnego nie powinny przekroczyc 50 zł.

u mnie pierwszy przegląd po 1000 km był bezpłatny, następny po 10000 już nie, ale dałem sobie z nim spokój po tym jak usłyszałem co wchodziło w skład przeglądu.

Cytat:
2005-08-03 19:16:27, kc pisze:
u mnie pierwszy przegląd po 1000 km był bezpłatny, następny po 10000 już nie, ale dałem sobie z nim spokój po tym jak usłyszałem co wchodziło w skład przeglądu.

Zrobiłem dokładnie to samo po tym jak na bezpłatnym widziałem co robią dodatkowo gostek wcisnął mi filtr za 10 PLN (twierdził że wymiana jest niezbędna po czym jak go wyjął okazało się że jest czyściutki, zamontować spowrotem się "nie dało")

Zagazowałem już 3 wóż z kolei(każdy w innej firmie) i pierwszy przegląd zawsze miałem bezpłatnie.

tak jak koledzy pisza..pierwszy powinien byc za free a pozniej..coz..wg mnie nalezy regularnie zmieniac filtr gazu a jesli istalka pracuje bez zarzutu to nic wiecej nie poprawiac mozna tylko zepsuc

10zl za filtr to uczciwa cena i 50zl za taki przeglad tez powinno styknac..jesli na przegladzie sprawdzana jest szczelnosc sklad mieszanki i wymieniany filtr to 50zl jest w sam raz

ja filtr wymieniam sam od czasu kiedy zobaczylem ze za 40zl tyle ode mnie kiedys skasowali nawet nie sprawdzili potem szczelnosci