Podziękowania dla 3ch osób

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
a mianowicie, zaczynam od Czarka, który czytając mój opis gg , że szukam szyby podpowiedziął że HenBas ma namiar na dobry i tani zakład w Chorzowie, tak więc uderzyłem do Henia i dostałem namiar, więc Jemu też dziękuje........
Teraz zapytacie komu jeszcze bo na razie są 2 osoby????

zgaduj zgadula może sie Wam uda..........

dobra powiem dziękuję Basi (Basis) bo to Ona wymieniała podobno w tym zakładzie szybkę ( rozmawiałem z szefem) mówił że fajna Babka jesteś strasznie narzekasz na esperaka ale tak go lubisz i się do niego przywiązałaś że nie zamienisz na nic innego......

Tak więc dziękuję Wam trzem

za szybkę z przeklejeniem naklejki z tablic zapłaciłem 270 zł , jest to naprawdę bardzo tanio, gdzie indziej podróba jakaś węgierska była po 330 zł, lepsze szyby po 390 - 480 zł w JAAN za nordglas..... i właśnie nordglasa mi zamontowali

pozdrówka

[ wiadomość edytowana przez: Kolber7 dnia 2005-08-23 17:57:55 ]

Nie ma za co... odrobisz w polu

Cytat:
2005-08-23 18:03:05, Czarek_Rej pisze:
Nie ma za co... odrobisz w polu

na śląsku nie ma pól

Cytat:
2005-08-23 18:09:07, Kolber7 pisze:
na śląsku nie ma pól

Są... zarzecze... podlesie...i te inne dziury.. a chocby nawet... ktos mówił o sląsku?

Cytat:
2005-08-23 18:11:38, Czarek_Rej pisze:
Są... zarzecze... podlesie...i te inne dziury.. a chocby nawet... ktos mówił o sląsku?

no tak zapomniałem o tych wsiach

podaj adres pola z tym makiem i nie owijaj dalej w bawełnę

Cytat:
dobra powiem dziękuję Basi (Basis) bo to Ona wymieniała podobno w tym zakładzie szybkę ( rozmawiałem z szefem) mówił że fajna Babka jesteś strasznie narzekasz na esperaka ale tak go lubisz i się do niego przywiązałaś że nie zamienisz na nic innego......

Że fajna to fakt Że esperaka nie zamienię to też fakt Faktem też jest, że narzekałam na esperaka ale kto tego nie robi Cieszę się ,że wyszukałam ten adres i teraz korzysta z tego brać klubowa Swoją drogą szef był bardzo zainteresowany naszym klubem

Cytat:
2005-08-23 19:41:22, basis pisze:
Że fajna to fakt Że esperaka nie zamienię to też fakt Faktem też jest, że narzekałam na esperaka ale kto tego nie robi Cieszę się ,że wyszukałam ten adres i teraz korzysta z tego brać klubowa Swoją drogą szef był bardzo zainteresowany naszym klubem

wszystko się zgadza... gość wypytywał mnie również o klub

pozdrówki

Cytat:
2005-08-23 19:41:22, basis pisze:
Że esperaka nie zamienię to też fakt

Mój ojciec też tak mówił jak w 1974r. kupił pierwszą syrenę 105.