| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2005-04-27 08:23:38 A masz moze gaz zamontowany?? |
bialy_27 HF MEMBER Hyundai Pony Skierniewice | 2005-04-27 09:01:56 UPS Właśnie zapomniałem dodać że mam właśnie jest gaz.Sorry za niepełną inf |
Dawciol HF MEMBER Hyundai Pony GLS Piekary Śląskie | 2005-04-28 08:06:10 to wez i wlot powietrza do filtra powietrza skieruj do tylu albo jeslio masz go na tyle dlugi to schowaj za chlodnice. Po dostaje za duzo powietrza i robi sie tzw: gaszenie plomienia czy cos takiego, ja pokombinowalem troche i teraz jest ok. rure mam schowana za chlodnica |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-07-06 09:54:40 problem w ilości powietrza i ich zmianach - na gazie raczej nie wskazane jest ustawianie wlotu powietrza w kierunku jazdy tak by zmiany predkości zmieniały ilość powietrza i tyle. Tak jak wyzej koledzy radzili zmień kierunek wlotu powietrza i przetestuj.... |
Dominik_G HF MEMBER Mitsubishi Galant EA2A Skawina | 2005-07-06 10:03:22 Autem z inst. gazową nie jeździ sie na "luzie", tak w instrukcji piszą przynajmniej. Pewnie to ma związek z konstrukcją reduktora(parownika), u mnie jest gaz otwierany podciśnieniowo, jeśli jechałbym na luzie to: podciśnienie jest, gardziele w gazniku zamkniete, zbiera sie gaz w dolocie, zasprzeglam, daje gazu i BOOM!
Ale dlaczego gasnie nie wiem |