Pisk w zawieszeniu e-34

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
od jakiegoś czasu w czsie jazdy jak samochód się buja oraz na postoju jak mocniej zakołyszę nadwoziem coś mi piszczy z tyłu przy kole, co to może być ?

Ja mam taka propozycje: Trzeba zalozyc jeden post: Problemy w E-34 i tam niech wszyscy pisza co maja nie tak ze swoimi bawarkami bo tych postow o problemach z E-34 jest juz tyle ze jakby je wszystkie zlozyl w jednego posta to to by byl chyba najdluzszy post forum. Ja tam moderatorem nie jestem ale tez sie irytuje jak ktos zaklada w kolko te same rodzaje postow i w kazdym jest po 2,3 odpowiedzi

Cytat:
ale tez sie irytuje jak ktos zaklada w kolko te same rodzaje postow i w kazdym jest po 2,3 odpowiedzi

takich odpowiedzi należy unikać aby się nie narazić poczytaj wątek to forum jest nudne

No dobra, ale moim zdaniem inne posty typu jak wymienic zarowke, choc tez sa drazliwe to przynajmniej obejmuja szerszy zakres bo przyslowiowa zarowka jest w kazdym aucie , a tak jak mowie, jakby zalozyc jeden post o problemach z E-34 to chyba by to nikomu nie zaszkodzilo

Cytat:
2005-07-10 22:51:01, gie_rappa pisze:
Ja tam moderatorem nie jestem ale tez sie irytuje jak ktos zaklada w kolko te same rodzaje postow i w kazdym jest po 2,3 odpowiedzi

ja tez moderatorem nie jestem, ale jak ktoś zakłada juz istniejący temat a o tym wiem, to temat blokuję i daje mu linki gdzie może kontynuowac, jeżeli Ty wiesz, że temat taki był, to podaj mu link lub poprostu napisz, że temat już taki był.
Cytat:

Ja mam taka propozycje: Trzeba zalozyc jeden post: Problemy w E-34 i tam niech wszyscy pisza co maja nie tak ze swoimi bawarkami bo tych postow o problemach z E-34 jest juz tyle ze jakby je wszystkie zlozyl w jednego posta to to by byl chyba najdluzszy post forum

E34 jest bardzo podobnym tworem w porównaniu do E30 i E32, jako, że E34 to chyba teraz najbardziej popularny samochód tej marki w Polsce, co za tym idzie najwięcej "spraw" się go tyczy. Jeżeli miałby powstac osobny dział E34, to trzebaby było stworzyć inne.

PS: Mi nie przeszkadza, że bardzo duża ilość spraw sie tyczy E34, wiele z tych rozwiązań przeniosłem do swojego modelu... Gdyby nie E34 2.4TD, nie miałbym kogo pytac, bo E30 2.4TD w naszym klubie jest chyba jedno(moje ). Mało tego, silniki E34 były stosowane w np E36, więc nie tylko to odnosi się do E34

Cytat:
jakby zalozyc jeden post o problemach z E-34 to chyba by to nikomu nie zaszkodzilo

po miesiącu i tak trzeba by było korzystać z wyszukiwarki powstawały by wątki drwżliwe itd niech zostanie jak jest

Cytat:
2005-07-11 12:13:54, piotrfire pisze:
po miesiącu i tak trzeba by było korzystać z wyszukiwarki powstawały by wątki drwżliwe itd niech zostanie jak jest

tez jestem zdania zeby zostalo jak jest a jak sie pojawi jakis niepotrzebny temat to ludzie uprawnieni do kasowania i zamykania zagaldaja tu na tyle czesto zeby zrobic porzadek ;]

Cytat:
2005-07-11 12:13:54, piotrfire pisze:

Cytat:

tez jestem zdania zeby zostalo jak jest a jak sie pojawi jakis niepotrzebny temat to ludzie uprawnieni do kasowania i zamykania zagaldaja tu na tyle czesto zeby zrobic porzadek ;]

dokładnie, nie ma sensu tworzyć osobnych wątków dla danych modeli...