Wrocław FORD mechanik - rozrząd

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Zbliza sie czas grozy. Wymiana rozrządu. Może ktoś polecić dobrego i taniego mechanika? Sprawdzonego oczywiscie. ozrząd mam już od dawna do wymiany ale jakoś zwlekam bo z pieniędzmi tragedia. Dzięki za reply! Pozdrowka!

Podjedź jutro na spota Chorągwi Dolnośląskiej. Obejrzymy i coś zakombinujemy. Środa, 19:00, parking pod Pocztą Gł. Find me

Dzieki Wilku za odp. postaram sie byc . Pod poczta glowna kolo Dworca Glownego rozumiem. Pozdrowka!

Poczta Główna przy pl. Dominikańskim Tam, gdzie muzeum. Szczegóły w dziale Spoty

Hej,

Ja robiłem rozrząd na ul. Rogowskiej (wjeżdżając od Strzegomskiej jakieś 500m po lewej stronie). Znajomy mi ich polecił. Nie mam zastrzeżeń... Silniczek działa OK. Pasek i napinacz kupiłem samemu ok. 150 zł, za wymianę (bez fakturki...) wzięli 100zł.

A co do spotu, to postaram się pojawić, ale koło 20 Może jeszcze ktoś będzie.

Koz

Cytat:
2005-06-15 12:40:22, Kozak_WRC pisze:
Hej, Ja robiłem rozrząd na ul. Rogowskiej (wjeżdżając od Strzegomskiej jakieś 500m po lewej stronie). Znajomy mi ich polecił. Nie mam zastrzeżeń... Silniczek działa OK. Pasek i napinacz kupiłem samemu ok. 150 zł, za wymianę (bez fakturki...) wzięli 100zł. A co do spotu, to postaram się pojawić, ale koło 20 Może jeszcze ktoś będzie. Koz

Poczekamy

Cytat:
2005-06-15 12:40:22, Kozak_WRC pisze:
Hej, Ja robiłem rozrząd na ul. Rogowskiej (wjeżdżając od Strzegomskiej jakieś 500m po lewej stronie). Znajomy mi ich polecił. Nie mam zastrzeżeń... Silniczek działa OK. Pasek i napinacz kupiłem samemu ok. 150 zł, za wymianę (bez fakturki...) wzięli 100zł. A co do spotu, to postaram się pojawić, ale koło 20 Może jeszcze ktoś będzie. Koz

mam niemile doswiadczenia z tymi ludzmi. od tamtej pory praktycznie wszystko robie sam.

ja robilem niedaleko wroclawia dokladnie 7 km za w pasikurowicach i koles za wymiane paska rozrzadu, od alternatora oraz wymiane uszczelki pod glowica wraz ze szlifem wzial 250zl to chyba nie duzo

Niestety na spot nie mogłem dotrzeć. Siła wyższa. Znalazlem stado różnych mechaników ceny od 100 do 200zl. Oddam chyba do gościa koło Hubskiej - takie zagłębie mechaników . Chyba, że są inne propozycje. Musze się decydować i to jeszcze dziś

Czy ktos moze polecic jakiegos dobrego mechanika z Wrocławia co wymieni rozrząd za jakąś sensowną cenę? Dzieki. Ah... jeszcze jedno. Niedawno zaczęły mi się problemy... gdy dodaję gazu wchodzę koło 3 tyś obrotów zaczyna mi całe auto wpadać w wibracje. Jakby coś piłowało pod maską. Po przekroczeniu tego progu już jest ok. Co to może być. Hałas wydobywa się z miejsca koło rozrządu ale to nie jest pasek. . Dajcie namiary na kogoś kompetentnego. Essi to studnia bez dna włożyłem już w części i gaz pond 4tyś przez 3 lata. Tragedia.

ul. wyścigowa zaraz za wiaduktam (jadąc od ślężnej) - firma CAROS