Waterfest nr 11 :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam witam po dluzszej przerwie.
Chcialem tu wrzucic fotki z imprezki na ktorej bylem wczoraj.
Chodzi mi o Waterfest#11 czyli coroczny zlocik VW i Audi ogolnie z calych Stanow.Aut bylo tyle ze jakbym chcial zrobic fotki kazdemu po kolei i wogole to by zabraklo mi karty pamieci o pojemnosci 1 GB.Kupa fajnych autek, palonko , 1/4 mili ( niestety podczas naszej obecnosci nikomu sie nie udalo zejsc ponizej 10 s ale stalo tam pare autek ktore sie do tego dopiero szykowaly ale my niestety musielismy juz wracac ) , jedynie poczciwa stara jedyneczka Golfik dal rade 10.7 , jak zgram material z kamery to wrzuce tez ;] . Tymczasem zapraszam do ogladniecia fotek, jeszcze zgram od reszty ludzi z wypadu to dorzuce pare innych ciekawych fotek . Pozdro

A tu fotka dla Prezesa , Correk Biturbo z silniczkiem z tylu

WATERFEST nr 11

Give us more

A na pwoaznie wrzucaj wrzucaj tylko dawaj wiecej fotek na jedna strone np 4 szeroko 10 wysoko zeby szybciej wyszukiwac ciekawe okazy - a zlocik widac ze miazdzył.

Troszke czytalem o tej imprezce, napewno z duza pompa to robia .

P.S. Ja osobiscie jednak czekam na wiecej fotek, ale Monte Carlo . Jechales Rybalski nim na ta imprezke? Dorzuc troszke do tematu fotek, bo co jak co,ale mnie tylko takie duze baczki pociagaja .

Niestety Carlos poszedl w inne rece.Praktycznie musialem go sprzedac, bo po 1. Kobieta bala sie nim jezdzic za kierownica 2. Utrzymanie 2-woch aut nie wchodzilo w gre ze wzgledy na koszty ubezpieczenia (za jeden place 2k$ ;/ ) niestety dawno profilu nie update'owalem i wciaz mam w nim zapomnianego Carlosa ;] obecnia mam Nissana Altime
Reszte fotek z imprezy dorzuce jak tylko bede je mial
Gallus a dla Ciebie specjalnie znowu sie kiedys wybiore na American Muscle Cars

Rybal...widze ze imprezka zajebista....a tak w ogole to chyba juz zapomniales o mnie co?

Yo yo ToMi kope lat ;] jakbym mogl zapomniec poprostu nie ma mnie w kraju od pewnego juz czasu a kontaktu z Toba nie mam zadnego ;/ wiec jak cos to rzuc mi cos na gadulca jak masz moj numer albo sciag z profila

Cytat:
2005-07-17 22:25:20, rybaiii pisze:
Gallus a dla Ciebie specjalnie znowu sie kiedys wybiore na American Muscle Cars

Lux, lux, zazdroszcze wlasnie takich imprez, nawet zeby sobie porzadnego silnika posluchac, a nie jakis bzyczkow . Ale wiesz Ryballos, wtedy juz nie ma to tamto, ta cala karta 1GB idzie jak nic .

Pozdrawiam

fajne fureczki pojedziłbym sobie takimi chociaz po 5min kazdym:0