Do panow Krakowiakow - naklejki dosly

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Mam juz naklejeczki...
Zaproponujcie miejsce i date spotkania

Pozdr
Jadzwin

PO krótkiej rozmowie z autorem postu sugerowana okolica spotkania to np parking sklepu Ikea.
Skorzystajmy z tej okazji do spotkania się w liczniejszym gronie.
Myślę, że było by miło gdyby zajechały na spotkanie również Ci którzy NAKLEJEK NIE ZAMAWIALI, a mieszkają w Krakowie lub okolicy.
Reasumując:
Propozycja do dyskusji sobota parking sklepu Ikea godzina 12:00.
Od czegoś trzeba zacząć...
Pozdrowienia dla autora postu, Krakusów i całej społeczności esperomaniaków
Darek.

W sobotę pracuje i mogę być dopiero o 15.00 i myśle, że wszyscy pracujący będą mieli problem z godz. 12.00 więc może 15.00 lub później ???? Trzeba będzie wymyć autko na taka okazję

Cytat:
2003-02-27 16:17:17, Anonymous pisze:
W sobotę pracuje i mogę być dopiero o 15.00 i myśle, że wszyscy pracujący będą mieli problem z godz. 12.00 więc może 15.00 lub później ???? Trzeba będzie wymyć autko na taka okazję

Podałem tę godzinę tylko jako zaczepkę
Jak o mnie chodzi to ok niech będzie 15:00 parking sklepu Ikea.
???
Byle też nie wieczorem, bo może zrobimy jakieś fotki...

Jeżeli 15.00 ..to jestem jak najbardziej za sobotą ... przyniosę kamerke to może uda sie wrzucić jakiś filmik na stornkę ???

Ok ja tez jestem za 15
Pozdr
Jadzwin

Ok. Tak więc ustalamy SOBOTA, GODZ 15:00 parking IKEA
Proponuję wrzucić nowego posta z tytułem np "Odbiór naklejek dla Krakusów w sobotę!!!"
Ale oczywiście jak chcecie...
Pozdrawiam i do zobaczenia, Darek.

Na to spotkanie się nie załapę... ale na następne się postaram - w końcu jest to w moim kierunku (Olkusz).

no i dzieki Jadzwin za naklejkę, tylko gdzie szukać instrukcji obsługi. Kolegów ,którzy byli na parkingu pod Ikeą i pozowali do fotki proszę o podanie emali. Do nastepnego .

Cytat:
2003-03-01 17:11:49, Anonymous pisze:
no i dzieki Jadzwin za naklejkę, tylko gdzie szukać instrukcji obsługi. Kolegów ,którzy byli na parkingu pod Ikeą i pozowali do fotki proszę o podanie emali. Do nastepnego .

Białe Espero - Darek - mswalcza@cyf-kr.edu.pl
Zastanawiam się tylko dlaczego się nie zalogowałeś, byłoby nam łatwiej się rozpoznać
Czekam z niecierpliwością na zdjęcia. Sam jak wywołam oczywiście też coś dorzucę.
Pozdrawiam.

Witam, niestety mam kłopoty z zalogowaniem się ( nie wiem dlaczego) .Dzieki za adres. Gdzieś na innej stronie jest mój post - "Hura dostałem naklejki"- wtedy udało mi sie zalogować. Tak czy inaczej jak tylko będą zdjęcia dam znać.
Jacek 1961

Jak tam Panowie z Krakowa przed meczem? Wybieracie się dziś na Wisłę, jaka atmosfera i jak tam Makaroni? Czekam(y) na relacje z pierwszej reki!