Kupie radio do Espero...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
najlepiej na CD z pamiecia i panelem i najlepiej na ta stara podlozna koste do Esperaka z 974 ;P

Pozdro

Hmmm... ciężko Ci będzie. CD wyszło z mody w 988. Może coś w dziale "Starocie" na Allegro znajdziesz.

nie rozumiem troche..jesli chodzi o radia to wybor olbrzymi od 200zl do hmm..no do wartosci esperaka spokojnie

idz do sklepu i wbierz cos sobie..wiekszosc wspolczesnych urzadzen ma zlacze iso..a przejsciowka ISO-espero kosztuje w norauto 17zl i po bolu

ja osobiscie kupilem swego czasu na allegro oryginalne nowe radio daewoo akf 0827rr za 99zl(wyprzedaz po salonie na polczynskiej gdzie nawiasem mowiac kupowany byl moj esperak)
do tego dokupilem za 180zl zmieniarke na 6CD daewoo i szafa gra

zaleta tego rozwiazania jest to ze na fabryczne radio kasetowe malo kto sie polasi szczegolnie jak ma zdjety panel wiec w miare spokojnie parkuje samochod na miescie a zmieniarki nie widac bo jest w bagazniku..a do tego radio idealnie pasuje do deski i ksztaltem i kolorem podswietlenia ktore sciemnia sie razem z innym podswietleniem kiedy je sie reguluje wspolczesne nowe radia maja dosc oble ksztalty i wg mnei srednia pasuja stylistycznie do naszych samochodow..radio nie gra rewelacyjnie ale przyzwoicie i uwazam ze za cene 280zl byl to swietny zakup

i jeszcze cos..w przeciwienstwie do urzadzenia z buforem antywstrzasowym zmieniarka nigdy nie gubi sciezki

zreszta to wszystko przez niejakiego tomasza mydlowskiego

chce radio do 100 max 150zl.

Cytat:
2005-07-19 00:38:42, RAVP pisze:

no to Kolego ....wybór Ci się strasznie zawęził

Pozostaje Ci chyba tylko giełda lub (ZA drogie często) allegro....i fart taki jak miał nasz szanowny Kolega Wolf (Pan Wolf! ) .....kupił pięknie pasującego do Espero Blaupunkta w "starej linii" (czarny, lekko kanciaty,bez expresu do kawy) za jakieś śmieszne pieniądze ...

Powodzenia!

aaaa..złącze to tak jak pisałem wcześniej Qbaj...przejściówkę kupisz za 15-20zł i spoko !

Cytat:

sorry ale jesli chcesz za 100zl kupic radio z cd to chyba masz swiadomosc ze pewnie kupisz radio sasiada albo innego znajomego szczerze to nie widze szans kupienia legalnego radia z cd ktore nie jest uszkodzone albo zajezdzone

Cytat:
2005-07-19 03:16:36, qbaj pisze:
..."sorry ale jesli chcesz za 100zl kupic radio z cd..."

WOW! ...przeoczyłem że mam być z CD !!...za 100zł !! ...nawet złodziej nie sprzeda ...trochę przytomności umysłu potrzebne....Qbaj ma rację! albo kupisz kradzione od głodnego małolata albo absolutnie zajeżdzone, albo te...... absolutnie zajeżdzone kradzione

Cytat:

Co mowicie, ze sie nie da, jak sie DA

Prosze:

cena: 125zl (allegro, nowe)

Jak to bedzie gralo to juz inna sprawa. W kazdym razie da sie

Cytat:
2005-07-19 10:50:34, QLogic pisze:
Co mowicie, ze sie nie da, jak sie DA

Nie da się. Kol.RAVP pisał o radiu Z PAMIĘCIAMI, a to takowych nie posiada

fajne a z panelem ? daj linka do tego aukcji

Super! Pasuje do złomiaka idealnie!!!

Cytat:
2005-07-19 14:21:45, piotr_ek pisze:
Super! Pasuje do złomiaka idealnie!!!

eeee moim zdaniem jest za dobre do espero full profeszynal

Cytat:
2005-07-19 14:02:48, RAVP pisze:
fajne a z panelem ? daj linka do tego aukcji

Wez sobie >> tu << popatrz, moze cos znajdziesz, moze uda sie wylicytowac tanio...

mam radio z nubiry montowane fabrycznie........ kaseciak niestety.. wadą jest że nie działa podświetlenie połowy wyświetlacza.......
ma kostkę tak szeroką.... nie wiem możliwe że to to samo co w espero

cena 50 zł

radio wygląda tak....

kostka jest inna niz w espero..rozni sie ksztaltem i tym ze w nubie sa dodatkowe piny od podswietlenia wlasnie..dzieki temu mozna regulujac natzenie podswietlenia deski regulowac tez radio no i wylaczajac swiatla wylaczam podswietlenie radia..ale jesli nie masz kostki od tego radia to koszt kostki bedzie bliski cenie radia..mowie oczywiscie o kostce wchodzacej w radio

ja kupiłem za 100zł orginał daewoo ładnie gra az za dobrze za słabe głosniki seryjne.

Cytat:
2005-07-20 09:50:10, hard-drive pisze:
ja kupiłem za 100zł orginał daewoo ładnie gra

No to jeszcze pozostaje kupić DVD DU, monitorki DU no i express do kawy DU... a... DU robiło też okręty - myślałeś o tym?

Cytat:
2005-07-20 09:50:10, hard-drive pisze:
ja kupiłem za 100zł orginał daewoo ładnie gra ....

Że ja takiego fuksa nie mam w życiu

hard-drive, te radio ktore masz to nie jest oryginalne radio du z espero (jesli tak myslisz).

oryginal jest podswietlany pomaranczowo taka gowniana zaroweczka z lewej strony wyswietlacza - wiem, bo mam ale z jednym sie zgodze, seryjne glosniki z przodu nie wyrabiaja z tym radiem (ma dobra moc, jesli stosowac wejscie cd-in i discmana, kasety czyta zjebanie...)

piotrek, ja mam tv daewoo i spisuje sie znakomicie (na rowni z philipsami), mialem tez lcd ale ten poddal sie po trzecim locie na ziemie (az cud ze przezyl dwa poprzednie loty teraz podstawki lcd bede chyba przyklejal na superglue do stolika )

na produkty du nigdy nie narzekalem (jakiekolwiek by nei byly) a wcale nie jestem fanem tej marki jesli chodzi o rtv czy inne takie

Cytat:
2005-07-20 11:36:55, Cwikus pisze:
ja mam tv daewoo i spisuje sie znakomicie

Nie to miałem na myśli. Myśli moje krążyły wokół wyposażenie DU Espero w sprzęt dodatkowy DU.

PS. Też mam trochę koreańskiego sprzętu i działa, ale jak ma nie działać skoro największe koncerny RTV i AGD produkują swój sprzęt w krajach azjatyckich (Sony=Malezja, Panasonic=Singapur itd.)