Czy ktos to robil (lexusy)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak wiecie części tuningowych do samochodów marki hyunai jest mało na rynku polskim, (nie mówie tu o modelu coupe) ale o reszcie czy ktos z was przerabial lub wie czy ktos przerabia seryjne lampy tylne na lexus looki,chodzi mi dokładnie o scoupe, nawet w stanach ich nie ma w sprzedaży ale widziałem modele które miały zrobione takie owkie lub podpasowane od hondy civic sedana,
nie to może tak czy ktos zna firmw ktora by sie tego podjęła,cala polska

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2005-07-24 12:47:59 ]

ja tez szukalem ale nie ma szans czegos takiego w polsce naszej ludowej znalezc... popytam kumpla on cosik sprowadza ale oczywista do hondy... chyba nawet z korei koszt jakies 450plnow... jesli nic sie nie da zrobic to pojade cale tyly na czerwono - jakos mam sentyment po maluchu

to jak cos to niech wymiary da ile one maja nie mam znajomego z sedanem a nie chcę żeby mnie ktos pomylił ż kradziejem jak będe mierzyl na czyms aucie

wiadoma rzecz stolyca
http://www.procarparts.com/store-list.asp?categoryID=4&subcategoryID=33&maker=HONDA&model=CIVIC&year=1999

znalazłem coś takiego
ale wpasowanie tego to jest juz zabawa

[ wiadomość edytowana przez: gt115pssss dnia 2005-07-31 15:02:40 ]

ja swoje kupiłem w firmie HBM tuning, na allegro. cena 899 zł do coupe 97rok. Drogie ale warto - kozaki prawdziwe.

do Coupe i Acc sie dostanie ale do starszych modeli już gorzej niestety

sorki ale jakie kupiles do tego coupe 97????????

te zarowy chromowane -
mom zdaniem tragedia pasuja tylko do srebrnego coupe

ja bym do wszystkich kolorkow coupe no moze poza srebrnym zapodal takie

tylnie lampy coupe I

jakie ty masz te lampki w coupe I ???
pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: bombel dnia 2005-08-02 21:34:42 ]

Seweryn ma takie jak na zdjęciach w swoim profilu, a te altezy sa super.
lexus looki pasuja moim zdaniem do każdego klorku ale najbardziej do ciemnego

Witam wszystkich.
Gdzies na forum znalazlem stwierdzenie, ze mozna dostac lex'y do Coupe'jki i Accenta...
Ja juz od jakiegos czasu szukam tylnych lamp do mojego Accenta i niestety moje poszukiwania nie przynosza zadnych pozytywnych skutkow. Tak wiec, jak ktos wie cos o lex'ach do Accenta '95 to prosze o kontakt, lub po prostu odp na moj post.

To jest moj pierwszy post na tym forum

do Twojego rocznika nie widziałem musisz szukać na amerykańskich stronkach

P.S.

Zapisz się do klubu (opcja: dołącz do klubu <-- na górze strony) i zapraszam na zlot

a propo do jakich modeli hyundai widzieliście lexy i altezy

Acc, Coupe, Santa Fe