| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-07-18 21:39:21 Witam, mam pytanko bo nie znalazlem nic na forum o tym: czy podczas dzialania klimy powino cos sie gdzies skraplac i kapac na ziemie czy tez nie? Od czego to zalezy bo czasem widze ze u jednych sie to dzieje a u innych nie i tak samo u mnie - czasem kapie a czasem nie. Jezeli ma kapac to z ktorej strony silnika dokladnie?
dzieki za odpowiedzi na dziwne pytanie
pozdr |
Diro DEADSOUL Mercedes Gorzów Wlkp. | 2005-07-19 05:13:22
, kapie po obydwu (lewej i prawej) stronach skrzyni i trzeba na to uważać aby się nie zapchało |
syciu Opel Vectra B Kombi Poznań | 2005-07-19 14:17:49 Diro a co ma sie tam zapchac? mona jakos to sprawdzic czy sie nei zapchalo i ewentualnie wyczyscic? gdziue tego dokladnie szukac? |
ddar Omega B 2.5V6 Kombi Iława | 2005-07-19 14:48:37 Obok obudowy sprzęgła jet wyprowadzenie skroplin - wężyk gumowy ok 1 cm średnicy wychodzący z kabiny mniej więcej do poziomu podłogi auta. U mnie od strony kierowcy - z drugiej strony nie pamiętam bo specjalnie nie szukałem.
Pozdrawiam |
ddar Omega B 2.5V6 Kombi Iława | 2005-07-19 14:49:57 Obok obudowy sprzęgła jet wyprowadzenie skroplin - wężyk gumowy ok 1 cm średnicy wychodzący z kabiny mniej więcej do poziomu podłogi auta. U mnie od strony kierowcy - z drugiej strony nie pamiętam bo specjalnie nie szukałem.
Pozdrawiam |