[s] Mocny silnik 700cm do malca w częściach

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam kompletny silnik który śmigał w kjs nietety moge go sprzedać bez bloku w całości lub w pojedyńczych cześciach:
-wałek 385 + rozrząd z możliwośćią regulacji +/- 8st za 165zł,
-cylindry rozwiercone pod 700cm wraz z tłokami i korbami komplet - 50,
-wał od bisa wyważony wraz z lekkim zamachem - 50,
-głowica splanowana ok 4mm ze zgranymi kolektorami i skorygowanymi kanałami - 50,
-tłumik wupex w stanie db - 30,
-gaźnik, jeszcze niepatrzyłem co w nim ciekawego ale był wystrojony pod ten silnik jakie dysze itp - 30,
-alternator sprawny - 50,
-obudowy pomalowane dość starannie na czrwono - 30.

Komplet wychodzi ok 455 lecz dla zdecydowanego w całości sprzedam za 300 Silnik był profesjonalnie budowany ok 3 lat temu pojeżdził troche w sezonie i stał długo ostatnio był przepalony i dość dobrze dawał rade. wszystkie cześci moge wysłać pocztą do bodajże 2,5kg priorytetem 6.50 wiec taniocha.

te cylindry sa interesujace odezwe sie wieczorem do Ciebie czy je biore czy nie jak cos jestem 1szy

Jestem chetny na wal z zamachem i zestaw 700 jesli kolega "1-wszy" zrezygnuje.

Z silnika pozostały jeszcze:
-zamach splanowany połowe obciążenia i ładnie wyważony,
-tłumik wupex,
-altelnator.

ile za zamch/

wupexa już niema.. Zamach oddam za 30, doszła jeszcze miska oleju z wspawaną przegrodą dość sympatycznie to sie prezentuje i działa oddam za 15 zeta.

Cytat:
2005-07-13 23:30:15, RUFF pisze:
wupexa już niema.. Zamach oddam za 30, doszła jeszcze miska oleju z wspawaną przegrodą dość sympatycznie to sie prezentuje i działa oddam za 15 zeta.

miska jest prosta (tzn czy nie cieknie??)masz jakieś fotki? byłbyś skłonny ją wysłać?

hm jak ci zrobie foty to miski to sobie sam takową zrobisz jest prosta nigdzie z niej nie ciekło. Zamów wałek to ci ją dam gratis.

Jak jest jeszcze zamach to napisz mi na gg kiedy będziesz to podjade po niego, szkoda że gaźnika już nie ma

Cytat:
2005-07-14 18:21:39, RUFF pisze:
hm jak ci zrobie foty to miski to sobie sam takową zrobisz jest prosta nigdzie z niej nie ciekło. Zamów wałek to ci ją dam gratis.

hehe, szczerze mówiąc o tym nie pomyślałem zastanowię się nad wałkiem...ale póki co byłem nastawiony na wałek z krakowa