| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-19 17:50:56 A to było tak....
Jadę z klientami i ich rozbitym faktycznie mocno lanoskiem (ludzie cali i zdrowi ale przywalili w betonowe zapory na drodze ) ...droga do Częstochowy, dość duży ruch , raz pada deszcz, raz świeci słońce.....
Chwilę wcześniej jestem świadkiem jak gościu na lewym pasie tnący ze 130km/h swoim C2 nie widzi stojącego do skrętu w lewo Stilo!! ....
W wyobraźni już go widziałem walącego w bok platformy, bo jak zaczął hamować , w kłębie dymu z opon nosiło cytrynę po całym pasie!...... w końcu się mu udało przeżyć......UFFF! Dosłownie kilka minut później wyprzedza mnie jakiś Espace żabojad (fracuskie blachy,przyciemnione szyby ) i zaczyna czarować na drodze ....ki diabeł myślę sobie!
Zwalniam, a ten dawaj!! ...taniec po drodze, pobocze,środkowa linia, lewo, prawo, kierunkowskazy, awaryjne, machanie łapkami itp itd....klienci mnie dosyć mocno absorbowali rozmową i sami się dziwili odpowiednio to komentując, więc tylko zwolniłem i kontrolowałem stan "francuza" coby go nie rozjechać
...W końcu zjechał w taki sposób że wreszcie mogłem ryja kierowcy zobaczyć...wylądał prawie jak znany mi KeyJey tylko okulary na jego nosie zupełnie mi nie pasowały do tego obrazka! ...hmmm myślę sobie....oooo soooo choziii??...za momencik zatelefoniła komóra i wreszcie było normalnie
Bardzo to było dziwne i PRZESYMPATYCZNIE zdarzenie , które dowodzi po raz kolejny jaki ten świat jest malutki !
Serdeczne Pozdrowionka! i do Miłego Zobaczenia ! [ wiadomość edytowana przez: bogdan1 dnia 2005-07-19 17:57:27 ] |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-07-19 18:02:52 KeyJey, i należy Ci sie klaps w dziąsło gołym,,,,,,iiiiiiiiiii,,,,,hihihihi,,,,,było zadzwonić do mnie, chętnie bym się z robótki na kilka minut wyrwała. Jednakże miło, że o Krakusce pomyślałes
Następnym razem pewno sie spikniemy
[ wiadomość edytowana przez: Kiniusia dnia 2005-07-19 18:06:27 ] |
piotr_ek Reno Złomguna Olkósh | 2005-07-20 07:46:25 KeyJey!!!! Ty żyjesz? Od kiedy? |
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-20 07:57:50
Twardziel jesteś Bogdan.
Mi jak by ktoś dał lewy kierunek w życiu bym go nie wyprzedził.
Co innego jak gość daje prawy (od pobocza) to zapinam III i do spodu |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-07-20 10:18:48
....Masz rację Paweł !.. normalnie tego nie robię ale w tym przypadku to była wyłącznie reakcja "obronna" ! ....Żabojad tak "dawał" na drodze że każdy sposób ucieczki od niego był dobry
P.S. piotr_ek! -KeyJey "żyje" od niedawna....wskrzesił się ledwie kilka tygodni temu
Pozdrawiamy !!
|
kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2005-07-20 10:21:00
|
Jacenty Klubowy Weteran Nubira III, KIA SEDO ... Suwałki | 2005-07-20 11:17:05 Mnie też miło że dałeś znak życia KeyJey ! |