| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Glazz User Viki Stalowa Wola | 2005-06-30 08:16:41 Mam taki nietypowy problem. Chodzi mi o latajace, ruszajce sie i obijajace rygle do drzwi jak sie jedzie po polskiej (czytaj dziurawej i wyboistej) drodze, takie cztery to sa w dzwiach sluzace do zamykania i otwierania. Jak sie pozbyc tego stukania, ma ktos jakis prosty pomysl bo ja juz wszystkigo probowalem Minio ty maz Astre u Ciebie tego ni ma ? Dzieks pozdrawiam |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2005-07-01 12:36:26 Widze ze nie ma odzewu , wiec : jesli masz centralny to wez to wyrzuc i tyle . A tak serio to nie wiem jak to w vectrach wyglada, ale moze da sie to jakos ustabilizowac, waty napchac? . Dlugo ci to juz sie koleboce czy niedawno zaczelo? . Pewnie juz wszystkiego tego probowales , a wogole rozbierales te drzwi czy kombinujesz metoda "ginekologiczna" przez mala dziorke ?
|
Glazz User Viki Stalowa Wola | 2005-07-01 15:52:59 Metode ginekologiczna juz opanowalem do tego stopnia ze moge odbywac praktyki na osobnikach plci zenskiej...wate upychalem ale to nic nie daje i dodatkowo beznadziejnie wyglada...drzwi rozbieralem i podklejalem ale po pewnym czasie to samo, a wyrzucac rygielkow nie chce bo jak centralka nawali to tylko kierowca i pasazer mogliby jechac . Jak kupilem autko to bylo wszystko ok, pojezdzilem miesiac po naszych polskich dolkach i zaczelo sie tluc - denerwuje mnie to - myslalem ze ktos mial z taka pierdulka do czynienia i tez tego nie lubi dzieki i po prostu bede kombinowal |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2005-07-06 10:46:19 Głośniej słuchaj muzyki, w Passacie działało. ))
T. |
Glazz User Viki Stalowa Wola | 2005-07-20 01:26:55 Hehe zalatwilem drani, trzeba bylo kupic nowe plastykowe wkladki mocujace rygle do tapicerki i po klopocie - jeszcze dwa trzeszcza ale to juz da sie zrobic ...jakas mania normalnie pozdr. |