Mój TATA nie żyje...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój TATA zmarł w niedziele nagle na zawał,nawet nie doczekał się wnuczka,jutro pogrzeb,a ja jadę dziś zawieźć moją dziewczynę do szpitala bo tak zadecydował dziś lekarz,gdyż może urodzić niebawem!Zastanawiałem się czy pisać o takich rzeczach na forum ale wiem,że właściciele właśnie BMW,którzy są na tutejszym forum to porządni ludzie!!!Mój TATA jeździł E28 520i,teraz zaopiekuje się nią mój 19letni brat.Wiem,że to nie możliwe ale na pewno ucieszyłby się gdyby w ostatniej drodze towarzyszył MU kondukt Beemek,ale to tylko takie malutkie moje marzenie...a miałem przyjechać na SPOT w sobotę ehhhhhh,no może przyjadę choć na chwilkę...już sam nie wiem co mam myśleć i robić,Świat mi się obrócił o 360 stopni...

moje kondolencje, na mnie możesz liczyć ale niestety tylko w soboty popołudniu lub niedzielę, lub w tygodniu od godziny 19:00.

napisał bym coś ale naprawde niewiem co chyba tylko to ze ci bardzo wspułczuje!

Najszczersze wyrazy współczucia z powodu śmierci twojego vatra.

Darek STERN

Miał tylko 48 lat!!! Dzięki chłopaki za wszelkie wyrazy współczucia!!!

[ wiadomość edytowana przez: luke26dg dnia 2005-06-28 15:45:05 ]

Cytat:
2005-06-28 15:44:47, luke26dg pisze:
Miał tylko 48 lat!!![ wiadomość edytowana przez: luke26dg dnia 2005-06-28 15:45:05 ]

Taki młody facet! Muj ojciec jest w podobnym wieku!

luke26dg napisz kiedy i o której pogrzeb. może pojadę. nie obiecuję, ale może dam radę. a jeśłi nie ja to może któryś z kolegów pojedzie.
współczuje i pozdrawiam

Pogrzeb jutro o godz.14:00 na cmentarzu przy ul.Mickiewicza w Dąbrowie Górniczej blisko Reala,a msza o godz.13:00 w Kościele znajdującym się naprzeciwko Reala w Dąbrowie obok trasy Katowice-Sosnowiec-Dąbrowa-Olkusz-Kraków.No ale nie trudźcie się,wiem że każdy ma swoje sprawy i problemy,a ja tylko tak sobie pomyślałem...

przykre, nie ma w takich momentach słów które mogą pomóc, w tym momencie najważniejsza jest rodzina. 3m się luke'
[ i ]

PS
myślę że nikt nie będzie miał Ci za złe że nie przyjedziesz na spot...

[ wiadomość edytowana przez: marcingo dnia 2005-06-29 20:23:46 ]

najszczersze wyrazy współczucia ,mój staruszek ma 51 lat

Cytat:
2005-06-28 16:40:41, draiwer5 pisze:
najszczersze wyrazy współczucia ,mój staruszek ma 51 lat

mój ma 49 lat...

Wyrazy współczucia...... Nie przyjadę..., ale o 14.00 włączę na chwilę klakson i światełko...do nieba bram.....

Najszczersze wyrazy współczucia

Przykro mi...

Najszczersze wyrazy współczucia

........BARDZO MI PRZYKRO....

...........................................

Przykro mi trzymaj się jakoś

wyrazy współczucia

niestety nie pojadę, pracuję.
['] ['] [']