PILNIE POSZUKUJE!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
zbiorniczka podciśnienowego do espero, nr katalogowy 96166714 cena ok 20zł.
Jeżeli ktoś przypadkiem będzie w daewoo w każdym innym miescie niż warszawa (tu nie ma ) to prosze zapytajcie się, i kupcie, gwarantuje zwrot kasy i przesyłki!

Tomek, znalazłem taki zbiorniczek w Sosnowcu !
Jutro ktoś z nich jedzie do Warszawy, więc można się z nimi dogadać co do odbioru - takie info otrzymałem przez telefon.
Cena - 18,23 zł
Tu masz ich dane i numer telefonu :
Skład Fabryczny DU
Sosnowiec
ul. Mikołajczyka 25
tel. 0 (pref) 32 2994848
Dzwoń i umów się z nimi - proś z kierownikiem.
Chętnie bym to sam załatwił, ale jestem w ciągłych rozjazdach służbowych i nie dam rady.
Powodzenia

We Wrocławiu brak a główny dystrybutor NIGDY tego nie miał !

Dowiedziałem się jednak, że są zamienniki tegoż :
96233457
96237843

DZIĘKI ZA POMOC!

pod tym numerem jest tylko fax
próbuje się dodzwonić od godziny........

jeżeli nawet się nie uda to na 90% sprowadzą mi to cudo do autoparts na kotsisa w piątek

Tomek, spróbuj jeszcze teraz, tyle co z nimi gadałem ! Podadzą ci maila.

cały dzień próbowałem i nic to chyba jakis były polmozbyt...i podejscie do klientów jest wczorajsze

Tomek...jak nie załatwisz to mogę jutro do Sosnowca podjechać!...to z Katowiców przecież ze 20 minutuf jazdy Pyknij decyzjo na priva może??

poczekaj! jezeli nie sprowadzą mi na piatek do AutoParts-u to wtedy..

jeszcze raz wielkie dzięki - a przy jakimś spocie/ spotkaniu masz u mnie biig broffara

Przykro mi Tomku, że nie mogłeś się z nimi skontaktować - ja nie miałem kłopotów, ale może to odległość ?
Natomiast Twoja opinia o nich jest trochę na wyrost, bo to oni sami zaproponowali, że mogą ten zbiorniczek podrzucić do Wawy

Czasem tak dziwnie wychodzi.. ...noooo wicie rozumicie ...ktoś kiedyś powiedział, że ..."dobrymi chęciami piekło jest wybrukowane"... ..Zupełnie nie rozumiem dlaczego tak Pozdrowionka z Katowicuf!