| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2005-07-18 20:14:31 nie wiem, czy pokrowiec jest zdrowy dla auta.
jessli juz, to moze taki namiot, ktory zabezpieczy je przed np. opadanie mlisci, ale bedzie przewiewny. Jesli plandeka, to slyszalem, ze najlepsze sa materialu TYVEK - to ciekawa nie-tkanina, nie-papier - mam z tego mape - to jakby tkanina, ale siakas sliska, nie nasiakajaca, nie gniatoaca sie zbytnio, choc ponoc to papier. |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-07-18 21:23:37 Ja też bym się nad plandeką porządnie zastanowił. Bałbym się o lakier i to, że spod plandeki wilgoć mogłaby nie być dobrze odprowadzana. Czym to grozi chyba nie muszę pisać. Zdecydowanie zdrowszy dla auta byłby jakiś namiot (jak Adasco pisze)... tylko to może być drogie rozwiązanie. A nie myślałeś o zmontowaniu jakiegoś garażu? Zwykła ocynkowana blacha jest ok, jak kupujesz w II gatunku (jak ojciec kupował to oznaczało to zabrudzenia, bez naruszenia powłoki cynkowej :lol to jest całkiem tania... Chyba, że mieszkasz w bloku i nie masz gdzie takiej konstrukcji postawić. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-07-18 22:28:24 Jak chcesz, możesz u mnie postawić |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | 2005-07-18 22:47:07 Uwazaj bo przyjade. ![]() |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-07-18 22:52:50 Nie rzucam słów na wiatr ![]() |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | 2005-07-19 23:16:55
hmm to ja postawie u ciebie 6 browarków co ty na to ![]() |