FORUM DLA POZNANIAKÓW

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!
Postanowiłem uruchomić kanał forum dla poznaniaków, gdzie będziemy mogli ustalc terminy spotów itd. Inne miasta maja takie kanały poznania nigdzie nie znalazłem wiec zapraszam do współtworzenia. http://free4web.pl/3/?112626

Liczę na duże zainteresowanie
nie tylko ze strony poznaniakow

Hmm ok to ja sie dopisze ale rozumiem, że jak wpadniesz na spota, to bedziesz z nami upalał, a nie staniesz z boku i włączysz muzyke?

Cytat:
2005-07-14 22:29:43, Karol13 pisze:
Witam!!! Postanowiłem uruchomić kanał forum dla poznaniaków, gdzie będziemy mogli ustalc terminy spotów itd. Inne miasta maja takie kanały poznania nigdzie nie znalazłem wiec zapraszam do współtworzenia. http://free4web.pl/3/?112626 Liczę na duże zainteresowanie nie tylko ze strony poznaniakow

Audio nie posiadam
opon nie pale
ale 400m czemu nie

Cytat:
2005-07-14 22:44:35, Royber pisze:
Hmm ok to ja sie dopisze ale rozumiem, że jak wpadniesz na spota, to bedziesz z nami upalał, a nie staniesz z boku i włączysz muzyke?

Audio nie posiadam
opon nie pale
ale 400m czemu nie

zle zacytowałem
a ty co masz pod machą ??
ja zwykłą 650E

Cytat:
2005-07-14 22:58:40, Karol13 pisze:
Audio nie posiadam opon nie pale ale 400m czemu nie

Pisząc "upalanie" kolega miał chyba na myśli coś innego niż zawody dla nieumiejących skręcać - przejechanie 400m Maluchowi sporo zajmuje, a jeśli własnie takie auto się posiada to opony mozna palić najwyżej w piecu . Myśle jednak, że Royber Cie naprowadzi na dobrą drogę jak już sie spotkacie . Generalnie ma być głośno i bokiem!

Cytat:
zle zacytowałem

Cytowanie ostatniej odpowiedzi nie ma większego sensu tym bardziej jeśli jest to jedyna odpowiedź w wątku

Cytat:

Pewnie silnik .

Cytat:
ja zwykłą 650E

łee, to słabo - ja mam po kolei 1100, 1300, 1500, 1700 i 2000ccm
A poważnie to co masz na myśli pisząc "zwykłą"? Zupełnie nie podłubany? Może chociaż turbinke? (joke ) Zacznij od zawiasu kolego.

A w ogóle to witam na forum bo chyba Cie nigdy nie widzałem tu .

Cytat:
2005-07-15 00:00:57, Race_D pisze:
łee, to słabo - ja mam po kolei 1100, 1300, 1500, 1700 i 2000ccm A poważnie to co masz na myśli pisząc "zwykłą"? Zupełnie nie podłubany? Może chociaż turbinke? (joke ) Zacznij od zawiasu kolego.

Nie mam serie z 91 roku. I nie zamierza dłubac, bo seryjnika mi starczy - to jest pamiątka po Ś.p. Dziadku i wiem ze nigdy go nie sprzedam wiec mam byc seryjnika!!

Dłubne następną fure jak bede miał prace i kase to kupie cos i moze nawet od podstaw zrobie
Cytat:
A w ogóle to witam na forum bo chyba Cie nigdy nie widzałem tu .

Dzięki

witam kolejnego poznaniaka

Dokładnie tak jak rejsik napisał Pisząc upalanie miałem na mysli ustawienie jakiejś próby na placyku i jazda na czas

400m maluchem? Hmm można skrócić ten dystans do 100m

Palenie gumy, to chyba ostatnia rzecz, którą bym robił na spocie maluchem

A co do twojego malucha karol, to prędzej, czy później zarazisz sie pewnie rajdowaniem , więc nie pisz, że nie bedziesz dubał fury

Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------------------------------------------

--------------------------------------------------------------------------------

Pewnie silnik .

A może ma koło zapasowe

albo chlodnice;p

Cytat:
2005-07-15 08:10:08, Royber pisze:
A co do twojego malucha karol, to prędzej, czy później zarazisz sie pewnie rajdowaniem , więc nie pisz, że nie bedziesz dubał fury

wiesz mie rajdowa jazda przestała bawic kiedy to miałem wypadek i cudem zerzyłem

Cytat:
2005-07-15 13:13:26, Pat_kdb pisze:
albo chlodnice;p

Chodziło mi o to co ma "dłubnięte" w silniku, a moze SWAP??

Cytat:
2005-07-15 17:09:30, Karol13 pisze:
wiesz mie rajdowa jazda przestała bawic kiedy to miałem wypadek i cudem zerzyłem

ale rajdowa rajdowa - jakiś KJS czy cuś? czy też "rajdowa" po ulicy bo to zasadnicza róźnica.

Przyjedz do gostynia, to zobaczysz co to jest upalanko, jak OWZ zrobi os na placyku to może wreście będę pierwszy bo nie lubie byc drugi a tak wogóle to witam