EPC

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko: gdzie mogę znaleźć EPC (chyba tak to się pisze) na sieci od omesi? Ewentualnie gdzie mogę coś takiego kupić? Mam coś takiego do swojego drugiego auka i jest to naprawdę pomocne

www.allegro.pl, na sieci to raczej nie będzie bo to są dwie płyty CD

można też powjawić się na zlocie... i otrzymać coś takiego na dużego Żywca.... (bezalkoholowego oczywiście ;))

pozdr.

A co to jest EPC, katalog części na CD?
pzdr
_Krzysiek_

można też powjawić się na zlocie... i otrzymać coś takiego na dużego Żywca.... (bezalkoholowego oczywiście ;))

pozdr.

CO TO JEST EPC ?????

ALE PRZECIEŻ NIE MA ŻYWCA BEZALKOHOLOWEGO. JEST TYLKO NISKOALKOHOLOWY (1,2% ALKOHOLU) I TO JESZCZE TYLKO MAŁY!!!!!!!!!!!!!!

SORKI - SKRZYWIENIE ZAWODOWE. ŻYWIEC TO MÓJ PRACODAWCA.

POZDRO

MEGA_3 I JGO SEJ

Witam

Istnieje jeszcze jedna możliwość uzyskania EPC. Jeżeli ktoś ma sztywne łącze w miarę o dobrej przepustowości to zapraszam na DC++. Bo poczta to mnie strasznie mierzi. Szczegóły na gg. Zapraszam

Pozdrowienia

DC ++ cio to takiego ? Może jest gdzieś jakiś ftp z obrazem płytki lub z pliczkami do pobrania ?
Niestety allegro skasowało możliwość handlu programami tego typu, a żadnego sklepu w sieci nie spotkałem

To taki programik typu p2p do współdzielenia zasobów i wymiany coś ala KaZa tylko szybszy.

Pozdrófka

powiem krótko...przyjedziecie na LOB Party w kwietniu to dostaniecie

Niestety nie będę mógł się pojawić na spocie LOB w kwietniu bo mam już ten termin zajęty do paru miesięcy, ale na następny zlot postaram się przyjechać

Czy komus dziala EPC pod Win XP?

U mnie nawet instalacja nie chce wystartowac.
Zeby korzystac z EPC musze startowac komp. w Win 98
Dobrze ze mam 2 systemy.

Krzysiu! działa.. ja mam xp musisz wejść w zawartość pierwszej płytki kliknąć na plik setup.exe i wybrać opcję właściwości, następnie zakładka zgodność i zaznaczyć zgodność z 98, reszta wg. instrukcji załączonej do płyt.

Powodzenia