Szukam ludzi z Kłodzka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Szukam ludzi z Kłodzka , a scislej mowiac wszelkich for internetowych zwiazanych z tym miastem .....potrzebuje zrobic "reklame" pewnej Pani , ktora mi niezaplacila za projekt.
moga byc nawet jakies tuningowe itp

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2005-07-17 12:13:31 ]

Cytat:
2005-07-17 12:12:49, BULLITT pisze:
Szukam ludzi z Kłodzka , a scislej mowiac wszelkich for internetowych zwiazanych z tym miastem .....potrzebuje zrobic "reklame" pewnej Pani , ktora mi niezaplacila za projekt. moga byc nawet jakies tuningowe itp [ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2005-07-17 12:13:31 ]

Pewnie był brzydki to nie zapłaciła

Cytat:
2005-07-17 18:06:30, Koniu pisze:
Pewnie był brzydki to nie zapłaciła

ech...babka sie wqurzyla bo nie chcialem z nia rozmawiac o 24...tak jakbym pracowal przez cala dobe bo ona chce stronke ...ale sprawa sie rozwiazala po tym jak na jej domenie wywiesilem ze niezaplacila za stronke i po 5 sec strona sie przekierowywala na www konkurencji ...jej maz zadzwonil i przeprosil ...mial w tym interes bo sobie dopeiro co swieze plakaty wywiesili w miescie z adresem tejze strony ...dresie. Mam nadzieje ze niebawem Cie zaprosze na przejazdzke nowym pontonem...ponoc blacharsko duzo lepszy od niebieskiego i 100% oryginal ...tylko kolor kremowy

[ wiadomość edytowana przez: BULLITT dnia 2005-07-18 01:16:03 ]

Daj adres chłopaku tej www

Cytat:
2005-07-18 09:42:04, Koniu pisze:
Daj adres chłopaku tej www

nie ma na necie jeszcze...pewnie bedzie jutro to Ci wysle na gg

A co konkretnie z klodzka cie interesuje ?

Cytat:
2005-07-18 15:46:46, poldrive-126 pisze:
A co konkretnie z klodzka cie interesuje ?

chcialem zrobic reklame Pani na kilku forach wlasnie klodzkich....ale sprawa sie juz rozwiazala i zmienila zdanie

juz jutro