OMEGA B 1996 r - sprzedam :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,
Mam do sprzedania Opla Omege B 2.0 8V z 1996 roku z instalacją gazową, 2 poduszki, ABS, elektr. lusterka, radio CD Pioneer, welurowa tapicerka, skrzynia manualna 5 biegów, zarejestrowana w Polsce! - itd itp. Cena 15.900 do uzgodnienia.
Jeżeli byłby ktoś zainteresowany to proszę o kontakt na prv lub gg 801150. Zdjęcia powinienem zamieścić do 24 godzin.Pozdrawiam

Hej Moderator
kto jak kto ale Ty powinieneś wiedzieć gdzie takie posty umieszczać.

Przepraszam, ale widziałem tutaj wiele takich ogłoszeń i wydawało mi się, że są dozwolone, jeżeli nie to proszę moda o zablokowanie tego postu.

wiesz Aldik, ale taka argumentacja jest nieco naciągana, czy jeśli wiemy, że kupe ludzi kradnie, to znaczy, że my też możemy sobie od czasu do czasu coś podwędzić? , a swoją drogą, czemu sprzedajesz omesię?

Cytat:
2005-07-02 14:11:04, JanuszGnitecki pisze:
wiesz Aldik, ale taka argumentacja jest nieco naciągana, czy jeśli wiemy, że kupe ludzi kradnie, to znaczy, że my też możemy sobie od czasu do czasu coś podwędzić? , a swoją drogą, czemu sprzedajesz omesię?

Zamieniłem Beemkę i dostałem w rozliczeniu Omegę a ponieważ planuje sobie handlować autkami to chce ją sprzedać i znów coś innego kupić, chociaż przyznam (nie mówcie chłopaką na forum BMW) nawet mi się dobrze jeździ, tylko szkoda że nie automat ale różne skrzynie ludzie lubią, dla jednych plus a dla innych minus. Ważne, że autko duże i wygodne no i na gaz, wleje za 28zł i robie 150km !! A w 740 za taką kase zrobiłem 40-70km

A wogóle jak mowa o Omedze to warto ją zobaczyć

[ wiadomość edytowana przez: Aldik dnia 2005-07-02 14:32:54 ]

a propos BMWica piekna ciekawe jak się jeździ czterolitrówka napewno kosztownie bo troszke pali.

Cytat:
2005-07-03 22:44:47, Joka89 pisze:
a propos BMWica piekna ciekawe jak się jeździ czterolitrówka napewno kosztownie bo troszke pali.

Noo prównując do 4litrowej Beemki to Omegą wogóle za darmo

to jednym slowem Będziesz Miał Wydatki....lub Wrażenia

a gaz 2 gen czt sekwencja?

Gaz na śrubkę i strasznie mnie to dziwi ale przejechałem teraz w wakacje ok 2000km i ani razu nie szczelił a czasami dałem mu po garach. Nie potrafie tego zrozumieć.

2.0 8v strzeli dopiero wtedy jak po kablach ganiają iskry jak z ogniska, śrubka w tym silniku sie sprawdza