Lampy

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
siemanko
może ktoś wymieniał lub wie czy....?
w omedze B można lampy zwykłe zmienić na soczewki???

Można wymienić zwykłe na soczewki bez żadnego problemu. Tylko nie kupuj soczewek firmy Deppo (na Allegro) lub innego badziewia, bo świecą jeszcze gorzej niż oryginalne zwykłe lampy i odblaśnik czarnieje. Kumpel se kupił te podróby i po 3 miesiącach zmienił na zwykłe oryginały. Jak chcesz założyć soczewki to tylko oryginalne (Hella)

dzienkówa
to na bank będą pasować

Wracając do wymiany lamp na standardowe ale nowe to jakiej firmy oprócz Hell-i polecacie ?
DRODZY Klubowicze.

Valeo

Popatrz u mnie na 1 fotke, Oma B ale z "niezwyklymi" lampami i dziala!
R.

Tylko Hella - pasują jak ulał i świecą bardzo ładnie. Wiem bo mam.

A jeszcze jedno pytanie że tak pozwolę sobie zapytać Szanowne TOWARZYSTWO OMEGOWCÓW

Jakie jeszcze elementy są podświetlane w kokpicie (OMEGA B klima manual) bo ostatnio odkryłem że wszystkie włączniki nad radiem, które zresztą zamieniłem zamiast żarówek na LED-y (po dwie w jednym)?

pozdrowienia

p.s.
Panie GRANDE cytuje
"... a jak umrę to pochowajcie mnie na brzuchu, żeby mnie mogli wszyscy pocałować w d..." i aż mi się prosi żeby dopisać
"... a jak umrę to pochowajcie mnie na brzuchu, żeby mnie mogli wszyscy pocałować w d... i mogli parkować rowery"
hi,hi,hi

oczywiście bez urazy Panie Grande

[ wiadomość edytowana przez: Rycho-25td dnia 2005-07-20 19:54:41 ]

[ wiadomość edytowana przez: Rycho-25td dnia 2005-07-20 20:07:03 ]

Jest tego trochę, wszystkie oznaczenia pokręteł nawiewów, zapalniczki, popielniczka przyciski sterowania szybami itp.
A tak na marginesie, co oznacza ten opis "SPORT", czy to jakaś ściemka, czy efekt między innymi zmiany podświetlenia na na niebieski ??

Taki napis posiada na bocznej listwie koło bocznego kierunku cokolwiek on oznacza.

Ach ten Adam, zawsze coś wykombinuje, żeby zamącić biednym omesiarzom w głowie

A czy przy wylotach powietrza (lewy,prawy,środek) tam gdzie się reguluje kirunek i poziom nawiewu coś świeci ?
Bo te pozostałe pozycje to działają

Swieci, tam ghzie pokrętło, są ma górze i dole kóleczko i kreseczka. Podświetlane żarówkami dostępnymi po zdjęciu osłon bocznych, żarówki bezcokołowe 2W

Wielkie dzięki Janusz za podjęcie tematu

Różne rzeczy człowiek robi, jak mu słońce na łysinę trochę poświeci,