Rajdowy.garaz - wyprzedaż 126p [aktualizacja]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

PREFEROWANY JEST ODBIOR OSOBISTY!
dla klubowiczów i osób biorących kilka rzeczy na pewno taniej.
poza tym - jestem otwarty na wszelkie (moralne) propozycje;)

PS: auto w ciagu ostatnich dwoch lat zostalo kompletnie wyremontowane. spisywalo sie naprawde nieźle (wyniki). niestety musze sie rozstac z moim maluchem. planujemy w tym roku sprobowac szczescia w PPZM. mimo to mial zostac, lecz niestety mialem ostatnio stluczke i zdecydowalem sie nie remontowac juz blach :no:...

juz sprzedane:

nowe przewody hamulcowe, zdjecie. głowica z 650, (powiekszone i wypolerowane kanaly, nowe zawory szlifowane i docierane do gniazd na "trzy kąty", nowe sprezynki i zamki, splanowana 2 mm, zgrana z kolektorami, ktore dorzucam w komplecie. posiada "standartowe" pekniecia miedzy gniazdami i jedna ze srub mocujacych kolektor rozwiercona na 10. na tak zrobionej zrobilem ponad 8,5tys km), zdjecie, zdjecie [cena: 59zł] /sprzedane misio007
- klatka bezpieczenstwa (N-grupowa, pełna klatka bezpieczeństwa z dwoch elementów), wewnatrz, w aucie, wyjęta [349zł] /sprzedane. zestaw - kubly - kubly bimarco B - szyny do malucha (czerwone elementy wyplowiale, przetarty w standartowych, newralgicznych miejscach), technicznie wszystko ok, zdjecie, nowe fotki kubłów [cena: 349zł] /sprzedane rino
- szyby tylne uchylne z uszczelkami [cena: 29zł] /sprzedane PistusK
- przekładnia listwowa, jeszcze na samochodzie. super sprawa - polecam kazdemu! razem w komplecie dłuższy drązek kolumny kierownicy [cena: 59zł] /sprzedane misio007
zestaw "panda"
- głowica panda (seryjnie wieksze zawory, osobne kanały dolotowe, wytrzymalsza konstrukcja, lepsze odprowadzanie ciepla) - oryginalny kolektor dolotowy, zdjecie - oryginalny gaźnik panda (dwugardzielowy weber z pompka przyspieszajaca), zdjecie głowica przejechała 7tys km od remontu (wymienione prowadnice (na wszystkich czterech uszczelniacze), zawory szlifowane i dotarte do gniazd na "trzy kąty", nowe spreżyny i zamki, wyrównane i wypolerowane kanały, splanowana 1,5 mm). drobne pekniecia miedzy zaworami. wstawiona tulejka w gwint świecy. do zestawu dorzucam oblachowanie wentylatora oraz głowicy wlasnej roboty, cięgno gazu, krótkie szpilki bloku, oryginalne harmonijkowe osłony popychaczy, oryginalny kolektor wylotowy z puszka do ogrzewania.panda1,panda2,panda3,panda4,zaraz po zdjeciu, 2, 3. dokladniejszy opis na stronie klubowej F&F opis pandy
[cena: 599zł] wałek rozrządu seria, kable zaplonowe sentech, /sprzedane
zestaw - wałek 290 - wałek Halczyński 290 (zdecydowanie wysokie obroty) (jedna z krzywek posiada wżer, lecz w niczym nie przeszkadzajacy, kupilem w takim stanie ok 5 tys km temu)
- komplet szklanek, zdjecie, zdjecie [cena: 99zł] - panel z blachy ryflowanej, sama blacha zdjecie, wewnatrz, tłumik pusty przelot,/sprzedane Baran
zestaw - koła letnie - 2 szt debica vivo 135/70 na felgach z bisa 13", zdjecie, zdjecie
- 2 szt kleber C70 145/70 na felgach z df'a 13", zdjecie super stan!, zdjecie
caly komplet wywazony, to te kola co na fotce ponizej.
[cena: 169zł] /sprzedane misio007
zestaw - zawieszenie - resor ("pod kjs", dolozone piore, wyklepany) - planowane podstawki - obciete sprezyny
- 4 amortyzatory krosno (przednie stan dobry, tyl utwardzony, bardzo dobry) nie mam fotek, jeszcze na samochodzie.
[cena: 99zł] /sprzedane resor+podstawki cool_gacek
/sprzedane amory misio007, gaźnik lekko zmodyfikowany (nieprzelewka, sciety dyfuzor) + gratis stare czesci z drugiego gaźnika cena: 29zł] /sprzedane lolek88. modul digitech. elektroniczny moduł zapłonowy digitech STU-12. łatwiejszy rozruch + duzo stabilniejsze wolne obroty, zdjecie [cena: 19zł] /sprzedane evilone. 4 szt. debica frigo 135/80 na seryjnych felgach 12". karta gwarancyjna dla kompletu opon! [cena: 129zł] /sprzedane ela. aparat zaplonowy (fragmenty drugiego gratis, bardzo dobry stan!) [cena: 29zł] /sprzedane yankee. obrotomierz auto-metronic (analogowy, maluchowy, do 6 tys. oryginalna szybka pęknięta i poniszczona . w komplecie obudowa kolumny kierownicy z alu-mocowaniem oraz krążek z pleksi do zamocowania jako nowa szybka -> patrz zdjecia). [cena: 59zł] /sprzedane rallyman. kolo zamachowe, odchudzone i wywazone, fotka [cena: 49zł] /sprzedane pterock

[ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2005-06-06 12:55:18 ]

zestaw - koła letnie
- 2 szt debica vivo 135/70 na felgach z bisa 13", zdjecie, zdjecie
- 2 szt kleber C70 145/70 na felgach z df'a 13", zdjecie super stan!, zdjecie
[cena: 169zł]

Jaki stan opon vivo i kleber, jaka wysokosc bierznika ?? Czy jest mozliwosc sprzedarzy samych opon bez felg ?? (wtedy przesylka duuuuzo nizsza). Ile za halogeny okragle ??

resor juz moj

rezerwuje digitecha

Ja bym wziął szybki uchylane, ale pewnie będzie problem z wysyłką

Sorry, głowica na bezołowiówkę

Gażnik.... jak to sie sprawowalo? :>

Wstepnie biore - podkreslam wstepnie

ja bym się na listwe skusił..
tylko powiedz moze w jakim to jest stanie..
i czy dzwon nie był w przód.. bo mógł uszkodzić listwe..

wstepnie rezerwuje walek halczynskiego

A wesemy za wiele i czy na sprzedaż ?

Nastepny fajny malczan na czesci idzie Co za pojazd bedzie nastepny ???? zostaniesz przy fiatach ???

Cytat:
2005-03-15 17:56:33, stachu_poznan pisze:
wstepnie rezerwuje walek halczynskiego

o 17.11 napisałem na priva że biorę.

Cytat:
2005-03-15 18:50:22, dooh pisze:
A wesemy za wiele i czy na sprzedaż ?

pytałem, nie na sprzedaż

WAŻNE!
wszystkie fotki znajduja sie tutaj. po otwarciu fotki u dołu okna dostepny jest przycisk "full size" - moza zobaczyc wiecej szczegołow.
prosze kontaktowac sie przez PW z forum badz e-mailem. w ciagu dnia jestem w pracy i nie zawsze moge rozmawiac przez gg.
przedmioty uwazam za "sprzedane", jesli wplyna pieniazki, a kupujacy otrzymal towar. w przeciwnym razie jest tylko "luźna rezerwacja" i nie widze przeszkod w sprzedazy komus innemu (oczywiscie po uzgodnieniu z osoba, ktora zarezerwowała)

podkreslam, ze PREFEROWANY JEST ODBIOR OSOBISTY! czyli pierszeństwo maja osoby zglaszajace sie osobiscie po czesci.

Cytat:
Co za pojazd bedzie nastepny ???? zostaniesz przy fiatach ???

od dluzszego czasu szukam zwyklego "cywila" na codzienny uzytek, i nie sadze zeby to byl fiat. maluch mial zostac "na kreciołki", ale poki co rajdówki niestety nie bedzie...

PS: HALOGENY NIE SA NA SPRZEDAZ, nie sa moje...
przyznam ze co drugi list jest z tym pytaniem, wiec jak ktos chce rozkrecic biznes - proponuje wejsc w halogeny

Czy kiedyś jeszcze będziesz miał malucha ?? Czy będzie druga część wyprzedaży ??

mam przekladnie kierownicza w komplecie z drazkiem w dobrym stanie za 45zl jesli by ktos chcial

czym bedziecie jezdzic skoro wszystko sprzedacie ?

zaklepuje Bimarco C

Cytat:
2005-03-18 20:42:13, Rino125p pisze:
czym bedziecie jezdzic skoro wszystko sprzedacie ?

nie wiesz?? Evo 9 i Swift S1600 w drodze to co się będą malarem i cienkim ścigać (przepraszam za OT)

Witam. Jestem gotów brać ten gaźnik (przesyłka), ale na priv nie dostalem żadnej odpowiedzi :|

Ps:
Jakby co lolek1_88@tlen.pl

chcialem przeprosic wszystkich zainteresowanych.
niestety grypa przykuła mnie do lozka, nawet komputera nie dotykalem od wtorku... :(
bardzo mi przykro ale paczki bede wysylal dopiero po weekendzie...