| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mountez F&F Sympatyk | 2005-03-15 13:26:19
PREFEROWANY JEST ODBIOR OSOBISTY! dla klubowiczów i osób biorących kilka rzeczy na pewno taniej. poza tym - jestem otwarty na wszelkie (moralne) propozycje;) PS: auto w ciagu ostatnich dwoch lat zostalo kompletnie wyremontowane. spisywalo sie naprawde nieźle (wyniki). niestety musze sie rozstac z moim maluchem. planujemy w tym roku sprobowac szczescia w PPZM. mimo to mial zostac, lecz niestety mialem ostatnio stluczke i zdecydowalem sie nie remontowac juz blach :no:...
juz sprzedane: nowe przewody hamulcowe, zdjecie. głowica z 650, (powiekszone i wypolerowane kanaly, nowe zawory szlifowane i docierane do gniazd na "trzy kąty", nowe sprezynki i zamki, splanowana 2 mm, zgrana z kolektorami, ktore dorzucam w komplecie. posiada "standartowe" pekniecia miedzy gniazdami i jedna ze srub mocujacych kolektor rozwiercona na 10. na tak zrobionej zrobilem ponad 8,5tys km), zdjecie, zdjecie [cena: 59zł] /sprzedane misio007 - klatka bezpieczenstwa (N-grupowa, pełna klatka bezpieczeństwa z dwoch elementów), wewnatrz, w aucie, wyjęta [349zł] /sprzedane. zestaw - kubly - kubly bimarco B - szyny do malucha (czerwone elementy wyplowiale, przetarty w standartowych, newralgicznych miejscach), technicznie wszystko ok, zdjecie, nowe fotki kubłów [cena: 349zł] /sprzedane rino - szyby tylne uchylne z uszczelkami [cena: 29zł] /sprzedane PistusK - przekładnia listwowa, jeszcze na samochodzie. super sprawa - polecam kazdemu! razem w komplecie dłuższy drązek kolumny kierownicy [cena: 59zł] /sprzedane misio007 zestaw "panda" - głowica panda (seryjnie wieksze zawory, osobne kanały dolotowe, wytrzymalsza konstrukcja, lepsze odprowadzanie ciepla) - oryginalny kolektor dolotowy, zdjecie - oryginalny gaźnik panda (dwugardzielowy weber z pompka przyspieszajaca), zdjecie głowica przejechała 7tys km od remontu (wymienione prowadnice (na wszystkich czterech uszczelniacze), zawory szlifowane i dotarte do gniazd na "trzy kąty", nowe spreżyny i zamki, wyrównane i wypolerowane kanały, splanowana 1,5 mm). drobne pekniecia miedzy zaworami. wstawiona tulejka w gwint świecy. do zestawu dorzucam oblachowanie wentylatora oraz głowicy wlasnej roboty, cięgno gazu, krótkie szpilki bloku, oryginalne harmonijkowe osłony popychaczy, oryginalny kolektor wylotowy z puszka do ogrzewania.panda1,panda2,panda3,panda4,zaraz po zdjeciu, 2, 3. dokladniejszy opis na stronie klubowej F&F opis pandy [cena: 599zł] wałek rozrządu seria, kable zaplonowe sentech, /sprzedane zestaw - wałek 290 - wałek Halczyński 290 (zdecydowanie wysokie obroty) (jedna z krzywek posiada wżer, lecz w niczym nie przeszkadzajacy, kupilem w takim stanie ok 5 tys km temu) - komplet szklanek, zdjecie, zdjecie [cena: 99zł] - panel z blachy ryflowanej, sama blacha zdjecie, wewnatrz, tłumik pusty przelot,/sprzedane Baran zestaw - koła letnie - 2 szt debica vivo 135/70 na felgach z bisa 13", zdjecie, zdjecie - 2 szt kleber C70 145/70 na felgach z df'a 13", zdjecie super stan!, zdjecie caly komplet wywazony, to te kola co na fotce ponizej. [cena: 169zł] /sprzedane misio007 zestaw - zawieszenie - resor ("pod kjs", dolozone piore, wyklepany) - planowane podstawki - obciete sprezyny - 4 amortyzatory krosno (przednie stan dobry, tyl utwardzony, bardzo dobry) nie mam fotek, jeszcze na samochodzie. [cena: 99zł] /sprzedane resor+podstawki cool_gacek /sprzedane amory misio007, gaźnik lekko zmodyfikowany (nieprzelewka, sciety dyfuzor) + gratis stare czesci z drugiego gaźnika cena: 29zł] /sprzedane lolek88. modul digitech. elektroniczny moduł zapłonowy digitech STU-12. łatwiejszy rozruch + duzo stabilniejsze wolne obroty, zdjecie [cena: 19zł] /sprzedane evilone. 4 szt. debica frigo 135/80 na seryjnych felgach 12". karta gwarancyjna dla kompletu opon! [cena: 129zł] /sprzedane ela. aparat zaplonowy (fragmenty drugiego gratis, bardzo dobry stan!) [cena: 29zł] /sprzedane yankee. obrotomierz auto-metronic (analogowy, maluchowy, do 6 tys. oryginalna szybka pęknięta i poniszczona . w komplecie obudowa kolumny kierownicy z alu-mocowaniem oraz krążek z pleksi do zamocowania jako nowa szybka -> patrz zdjecia). [cena: 59zł] /sprzedane rallyman. kolo zamachowe, odchudzone i wywazone, fotka [cena: 49zł] /sprzedane pterock [ wiadomość edytowana przez: mountez dnia 2005-06-06 12:55:18 ] |
cool_gacek F&F Sympatyk E39 535 Londyn (UK) | 2005-03-15 14:27:39 resor juz moj |
evilone F&F Sympatyk Krowa126 ETG Toruń | 2005-03-15 14:41:37 rezerwuje digitecha |
Lava1 Felicia Combi / Mond ... Wrocław [Kiełczów] | 2005-03-15 15:10:46 Ja bym wziął szybki uchylane, ale pewnie będzie problem z wysyłką ![]() |
Chudy89 F&F Sympatyk Polonez Caro 1.6GLI Katowice | 2005-03-15 15:32:37 Sorry, głowica na bezołowiówkę |
Lolek88 Wredne czerwone Rumia | 2005-03-15 16:32:23 Gażnik.... jak to sie sprawowalo? :>
Wstepnie biore - podkreslam wstepnie ![]() |
devilmick KIA PICANTO CUP Warszawa | 2005-03-15 17:40:44 ja bym się na listwe skusił..
tylko powiedz moze w jakim to jest stanie.. i czy dzwon nie był w przód.. bo mógł uszkodzić listwe.. |
stachu_poznan Prawie jak diesel... ... poznan | 2005-03-15 17:56:33 wstepnie rezerwuje walek halczynskiego |
dooh F&F Sympatyk GM Korsa Gliwice | 2005-03-15 18:50:22 A wesemy za wiele i czy na sprzedaż ? |
bimber1 (S) Furious Moderator kant Kraków | 2005-03-15 23:16:04 Nastepny fajny malczan na czesci idzie Co za pojazd bedzie nastepny ???? zostaniesz przy fiatach ??? |
Baran '97 SI 2.0 n/a wagon ... Lublin | 2005-03-15 23:50:25
o 17.11 napisałem na priva że biorę.
pytałem, nie na sprzedaż |
mountez F&F Sympatyk | 2005-03-17 08:49:24 WAŻNE!
wszystkie fotki znajduja sie tutaj. po otwarciu fotki u dołu okna dostepny jest przycisk "full size" - moza zobaczyc wiecej szczegołow. prosze kontaktowac sie przez PW z forum badz e-mailem. w ciagu dnia jestem w pracy i nie zawsze moge rozmawiac przez gg. przedmioty uwazam za "sprzedane", jesli wplyna pieniazki, a kupujacy otrzymal towar. w przeciwnym razie jest tylko "luźna rezerwacja" i nie widze przeszkod w sprzedazy komus innemu (oczywiscie po uzgodnieniu z osoba, ktora zarezerwowała) podkreslam, ze PREFEROWANY JEST ODBIOR OSOBISTY! czyli pierszeństwo maja osoby zglaszajace sie osobiscie po czesci.
od dluzszego czasu szukam zwyklego "cywila" na codzienny uzytek, i nie sadze zeby to byl fiat. maluch mial zostac "na kreciołki", ale poki co rajdówki niestety nie bedzie... PS: HALOGENY NIE SA NA SPRZEDAZ, nie sa moje...
przyznam ze co drugi list jest z tym pytaniem, wiec jak ktos chce rozkrecic biznes - proponuje wejsc w halogeny ![]() |
moch F&F Sympatyk 126 83', 126 79' Łódź | 2005-03-17 09:48:53 Czy kiedyś jeszcze będziesz miał malucha ?? Czy będzie druga część wyprzedaży ?? |
lunatyk F&F Sympatyk unolot Kraków | 2005-03-17 11:10:45 mam przekladnie kierownicza w komplecie z drazkiem w dobrym stanie za 45zl jesli by ktos chcial |
Rino125p F&F Sympatyk Kraków | 2005-03-18 20:42:13 czym bedziecie jezdzic skoro wszystko sprzedacie ? ![]() |
-maly- F&F Sympatyk Fiat 126p Kraków | 2005-03-19 09:40:10 zaklepuje Bimarco C |
Lolek88 Wredne czerwone Rumia | 2005-03-22 18:53:11 Witam. Jestem gotów brać ten gaźnik (przesyłka), ale na priv nie dostalem żadnej odpowiedzi :|
Ps: Jakby co lolek1_88@tlen.pl |
mountez F&F Sympatyk | 2005-03-24 12:37:05 chcialem przeprosic wszystkich zainteresowanych.
niestety grypa przykuła mnie do lozka, nawet komputera nie dotykalem od wtorku... :( bardzo mi przykro ale paczki bede wysylal dopiero po weekendzie... |