Mecz Polska - Anglia

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam jakieś pozytywne wibracje
Piłka mnie w ogóle nie interesuje a czekam na ten mecz z niecierpliwością - coś w tym musi być
Obstawiam 2:1 dla naszych
Browary już wypite, a reszta się chłodzi tralala

Cytat:
2005-10-12 18:50:00, DeeJay pisze:
Mam jakieś pozytywne wibracje Piłka mnie w ogóle nie interesuje a czekam na ten mecz z niecierpliwością - coś w tym musi być Obstawiam 2:1 dla naszych Browary już wypite, a reszta się chłodzi tralala

A tam browary....Jakiś porządny "trunek" trza kupić- 0,5 l na przykład .
A tak na poważnie to ja obstawiam 1:1

Mnie piłka nożna wkurza! Ale mecze Polski oglądam (kątem oka) a tak na marginesie to pracuje w klubie sportowym-III liga piłki nożnej... krew mnie zalewa... jak mam ciągle patrzeć na tych pajaców biegających za kawałkiem skóry...

Polska-Anglia 0:1 Dostaną... tak jak przez te ostatnie lata dostawali... dzisiaj tez dostaną.

mi si ewydaje ze zakonczymy gre na tym wlasnie meczu

Już widzę te komentarze po meczu: "starali się i mieli szansę jak nigdy, ale wyszło jak zawsze".
Moim zdaniem w dupę Polska dostanie.

Moim zdaniem wszystko zależy od składu. Jeżeli drewniak czyli tzn rasiak wyjdzie w pierwszym składzie obstawiam wynik 1:1
tzn 1:0 dla anglii przez 80 minut, następnie rasialdo zostaje zdjęty z boiska, wchodzi franek i 81 minuta 1:1

Jeżeli franek wyjdzie w podstawowym składzie z żurawskim wygramy 3:1

JANAS JA CIE BŁAGAM NIE WYSTAWIAJ TEGO CIULA RASIAKA

5:2 dla naszych

ale to raczej niemozliwe

Cytat:
2005-10-12 19:59:07, Tomek-Mydlowski pisze:
Moim zdaniem wszystko zależy od składu. Jeżeli drewniak czyli tzn rasiak wyjdzie w pierwszym składzie obstawiam wynik 1:1 tzn 1:0 dla anglii przez 80 minut, następnie rasialdo zostaje zdjęty z boiska, wchodzi franek i 81 minuta 1:1 Jeżeli franek wyjdzie w podstawowym składzie z żurawskim wygramy 3:1 JANAS JA CIE BŁAGAM NIE WYSTAWIAJ TEGO CIULA RASIAKA

niestety janas jest taki sam drewniak jak rasiak i to on a nie franek idzie w pierwszym skladzie
stawiam 2:1 dla naszych

jaki tu optymizm
dostaną tradycyjnie 3 gole nie trafiając żadnego i będą się cieszyć że to i tak był najniższy wymiar kary
i będzie "chłopcy nie potrafili się zmobilizować bo od trzech dni świętowaliśmy awans, ale na mistrzostwach to dopiero wszystkim pokażemy...

ale chciałbym się mylić

Cytat:
2005-10-12 19:26:47, Bartek1112 pisze:
mi si ewydaje ze zakonczymy gre na tym wlasnie meczu

tzn....?
Coś przegapiłeś, Polska jest już w finałach...
Pozdr. P.

Już 1:0 dla Angoli!!

juz 1-1

powiem tak (przepraszam za słownictwo)

RASIAK TO PIERDOLONA KŁODA DREWNA!!!

RASIAK JEBANY ZŁAMASIE WON Z BOISKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FRANEK JEST WIELKI

)) sie chlopcy staraja jak moga

a jak tak w ramach info... bo na to przypadlo mi niestety live patrzec powiem ze Niemcy remisuja 0:0 z Chinczykami ))

Chiny do bojuuuuuuuuuuuu... ))

CO TA PIZDA RASIAK ROBI NA BOISKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

i sierotki przegraly...
szlo sie spodziewac... ale z 2. strony im sie nalezalo... bo juz sie za mistrzow swiata maja!

No i juz, po wszystkim.

Szkoda, ze przegralismy, bo byla szansa na remis.

Jednak patrzac na mecz tak calosciowo chyba nalezy sie cieszyc ze przegralismy tylko 1:2...

Dobrz, że przegrali 2:1. Nie na tyle wysoko by sie wstydzic, ale wystarczająco zeby im woda sodowa z powodu awansu do glowy nie uderzyla tak jak 4 lata temu...

Rasiak - prawie jak napastnik...

[ wiadomość edytowana przez: Michal-500 dnia 2005-10-12 22:55:44 ]

a niemowilem

gdyby nie to ze juz wczesniej holandia zawalila mi kupon (0:0 a obstawialem wygrana i to jeszcze tylko za x1.11 bylo czyli prawie pewniak..) to bym sie zloscil bo polske dalem 02 (remis albo wygrana) i i tak mialbym zwalony kupon tylko przez pl.

starali sie jak mogli ale niestety naszej pilce duzo brakuje do poziomu swiatowego, zero podan z 1 pilki a chlopcy nie umia w ogole przyjmowac. pare trikow chcieli pokazac to nic nie wyszlo.

bramkarzy mamy naprawde dobrych...