Radio Car 400

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Niedawno przyszlo do mnie dlugo oczekiwane radio do mojej omegi. Kupilem je na niemieckim ebay`u. Nie dosc ze przesylka szla ponad 2 tygodnie to na dodatek sprzedawca (buuuu) nie przyslal mi do niego kodu. Niestety teraz nie chce ze mna gadac-moze go nie ma, a moze stwierdzil ze jak dostal kase to juz nic nie musi. Moze ktos wie jak dowiedziec sie jaki w nim jest kod? Wiem ze sa programy do jego odczytywania po podaniu numeru seryjnego. Moze ktos ma taki program, a moze potrafiby mi go podac kod.
pozdrawiam
sulinek

kod przeliczony kalkulatorem moze nie zadzialac w przypadku jak ktos juz wymienial zawartosc pamieci , ja popytam znajomych jak bede mial mozliwosc to Ci przelicze dam znac na PW

A iles dales za to radio ?
Bo ja tez mam takie i mam na zbyciu....

Vino - a ja moze bym je nabyl od Ciebie

DrA - pozbyłeś się Kena ??

czy robisz maskowanie nowego audio ??

Odchudzam auto

A powaznie to skopcilem Audisona i jakos nie badzo mi sie chce szukac innego wzmacniacza. Kenwood to deck wiec bez pieca nie zagra. Wsadze jakis badziew, byle brzdakal i git
Stracilem cierpliwosc do tego gownianego samochodu i czekam tylko az mi sie inwestycja w silnik wyjezdzi i na zyletki.

NO MORE OPEL a zwlaszcza OMEGA

...pojedz z tym radiem do jakiegos punktu typu RADIA/ALARMY i w 5 min Ci odczytaja kod za okolo 40 zl.
R.

Sprawdź czy kod nie jest napisany na radiu flamastrem albo ołówkiem np. na jakiejś etykiecie itp. - bardzo często tak jest. wiem z autopsji.

Cytat:
2005-07-18 13:21:43, DrA pisze:
...Wsadze jakis badziew, byle brzdakal i git ...

Mam Safari 5. Tylko trzeba przestroić ze starych zakresów.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Cytat:
2005-07-18 12:44:12, DrA pisze:
Vino - a ja moze bym je nabyl od Ciebie

A chcesz je ?
Bo jak tak, to bardzo qrwa mac chetnie.

Wszystko kwestia ceny

No, to to akurat mysle jest najmniejszy problem.

Co powiesz na cene taka jak za silniczek, tylko ja bym wolal w innej "walucie" ?

Najs

Jak wroce z urlopu to robimy deala.

jakby ktoś chciał to ja mam na zbyciu moje SC 303